sizce bunumu yoksaARCTIC liquid freezer önerirdim ama o kasaya sığmıyor ne yazık ki. Deepcool LT720/LS720 bakabilirsin.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ti,1474407993.html?ysclid=m1vt7p45fs999099492 indirim var kaçırmayın derim. çok başarılı kaliteli bir üründür.7950x3d ile kullanıyorum.Kasa Nzxt h6 flow
Gigabyte AORUS WATERFORCE II 360 ARGB 360
Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB
sizince önerdiğiniz varsa bakarım
Bütçe nedir
5000Bütçe nedir
Kasama sığar mı bilgin var mı nzxt H6flowAl bunu keyfine bak
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black ACFRE00144A, 360mm, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, Siyah, A-RGB Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black ACFRE00144A, 360mm, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, Siyah, A-RGB Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
Sığmıyor ne yazık ki araştırmıştım ben de.Kasama sığar mı bilgin var mı nzxt H6flow
Peki sizce hangi soğutucu almam gerekir gigabyt aours yeterli olur muSığmıyor ne yazık ki araştırmıştım ben de.
Bence alma o soğutucuyu fiyatlandırması kötü. Sana kule tipi de yeter ama estetik istersin diye düşündüğümden bir şey demedim. ARCTIC Liquid Freezer sığma ihtimali de var ama kesin bir bilgi bulamadım. Eğer risk almak istersen dene. Onun dışında attığım Deepcool soğutucular da yeterli olurPeki sizce hangi soğutucu almam gerekir gigabyt aours yeterli olur mu
Estetik görünmesi için başka marka var mı aklınızda pekiBence alma o soğutucuyu fiyatlandırması kötü. Sana kule tipi de yeter ama estetik istersin diye düşündüğümden bir şey demedim. ARCTIC Liquid Freezer sığma ihtimali de var ama kesin bir bilgi bulamadım. Eğer risk almak istersen dene. Onun dışında attığım Deepcool soğutucular da yeterli olur
Ben araştırdım çoğu sığıyor sığmıyor diyor firmaya e posta attım bana uyumludur diyerek cevap verdi şunu attıSığmıyor ne yazık ki araştırmıştım ben de.