Düşünebilirim, Custom olmazsa ya bunu ya da Gigabyte alırım.H150i Tavsiye ederim Fanlar Ultra sessiz ve Renk Cümbüş.
İ5 10600k Tüm çekirdekler 5.0Ghz De En ağır oyunlarda bile 55-60 Derece'de tutuyor Ve Bunu 850 900 1000 RPM Aralığında yapıyor.
Alıntıyı görüntüle
Sadece işlemciye yapmanın hiçbi anlamı yok, ekran kartına da yapacaksan yap yoksa yapma. Ekran kartına yapacaksan ekran kartı için de blok lazım. Onun dışında 4 tane rakora 400 lira verirsen batarsın, sana 10 tane falan lazım olacak çünkü. Normalde corsair olmayan rakorlar 30 lira falan. Ayrıca aynı rezervuar şeysinden bende kullanıyorum bendeki de corsair ve zamanında 600 liraya almıştım 3500 çok fazla. Ayrıca sert boru alırsan onu ısı tabancasıyla bükmen falan gerekecek delirirsin.
Öbür borular da senin sistem gibi çöpe benziyor ama hocam.ısı tabancasıyla bükmen falan gerekecek delirirsin.
aynÖbür borular da senin sistem gibi çöpe benziyor ama hocam.
Hocam cidden bakınca nasıl kusmuyosun o kadar iğrenç bir görüntüye? Benim enermax yazısı bile daha güzel görünüyor
Zenginin şeyi fakirin çenesini yorar hadi işineHocam cidden bakınca nasıl kusmuyosun o kadar iğrenç bir görüntüye? Benim enermax yazısı bile daha güzel görünüyor
Aynen hocam. Sanırım hocam sizde kör oldunuz baka bakaZenginin şeyi fakirin çenesini yorar hadi işine
100 watt 70 hotspot 30 fps hadi işineAynen hocam. Sanırım hocam sizde kör oldunuz baka baka
Hocam görmek isterim yahu atsanizaSadece işlemciye yapmanın hiçbi anlamı yok, ekran kartına da yapacaksan yap yoksa yapma. Ekran kartına yapacaksan ekran kartı için de blok lazım. Onun dışında 4 tane rakora 400 lira verirsen batarsın, sana 10 tane falan lazım olacak çünkü. Normalde corsair olmayan rakorlar 30 lira falan. Ayrıca aynı rezervuar şeysinden bende kullanıyorum bendeki de corsair ve zamanında 600 liraya almıştım 3500 çok fazla. Ayrıca sert boru alırsan onu ısı tabancasıyla bükmen falan gerekecek delirirsin.