metehan44
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 322
- İsim
- mede
Merhabalar. Sıvı soğutmamda uzun zamandır bir sorun var bunun için konular açmıştım fakat çözüme ulaşamadım. Sorun Rgb aydınlatmanın sisteme yük binince bozulmasıydı. Ürünü amazondan satın aldım bu nedenle amazonu aradım ve ürünümü 1 yıldır kullandığımı ve sorunun hala devam ettiğini belirttim ve bana ürünü kendilerine gönderip amazon ürünü olduğundan amazon garantisi kapsamında satın aldığım zamanın ücretini iade edebileceklerini söylediler. 1 yıl kullandım ve iade ediyorlar. İnanılmaz... Bu çözüm aklımı çok çeldi ve bir o kadarda karıştırdı çünkü ben ürünü 1000 küsür liraya almıştım şuan değeri 2.500 tl. Sizce ürünü iade edip üzerine 500 falan ekleyip güzel bir sıvı soğutma almalı mıyım yoksa sorunlu şekilde devam mı. Aslında aklıma itopya indirimlerinde wraith bir stok soğutucu vardı 200 tl gibi deli bir fiyata fakat sıvı soğutmanın açılıştaki o su sesi ve şıkır şıkır sesi beni benden alıyor. İşlemcime gerek olmasa bile sıvı soğutmayı seviyorum. R5 2600 işlemcimi sayesinde 4.3 civarlarında kullanabiliyorum. Sizce ne yapmalıyım. Değerli görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlarım. Şimdiden teşekkürler...
R5 2600 İşlemci
Thermaltake Water 3.0 Argb 240mm >( kasamda ki tüm ürünler thermaltake olduğu için her şey thermaltake olsun istemiştim )
Merak eden arkadaşlarım için Youtube videosu:
R5 2600 İşlemci
Thermaltake Water 3.0 Argb 240mm >( kasamda ki tüm ürünler thermaltake olduğu için her şey thermaltake olsun istemiştim )
Merak eden arkadaşlarım için Youtube videosu:
Son düzenleme: