Neler Yeni

Sıvı soğutma problemi (videolu)

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Merhabalar. Sıvı soğutmamda uzun zamandır bir sorun var bunun için konular açmıştım fakat çözüme ulaşamadım. Sorun Rgb aydınlatmanın sisteme yük binince bozulmasıydı. Ürünü amazondan satın aldım bu nedenle amazonu aradım ve ürünümü 1 yıldır kullandığımı ve sorunun hala devam ettiğini belirttim ve bana ürünü kendilerine gönderip amazon ürünü olduğundan amazon garantisi kapsamında satın aldığım zamanın ücretini iade edebileceklerini söylediler. 1 yıl kullandım ve iade ediyorlar. İnanılmaz... Bu çözüm aklımı çok çeldi ve bir o kadarda karıştırdı çünkü ben ürünü 1000 küsür liraya almıştım şuan değeri 2.500 tl. Sizce ürünü iade edip üzerine 500 falan ekleyip güzel bir sıvı soğutma almalı mıyım yoksa sorunlu şekilde devam mı. Aslında aklıma itopya indirimlerinde wraith bir stok soğutucu vardı 200 tl gibi deli bir fiyata fakat sıvı soğutmanın açılıştaki o su sesi ve şıkır şıkır sesi beni benden alıyor. İşlemcime gerek olmasa bile sıvı soğutmayı seviyorum. R5 2600 işlemcimi sayesinde 4.3 civarlarında kullanabiliyorum. Sizce ne yapmalıyım. Değerli görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlarım. Şimdiden teşekkürler...

R5 2600 İşlemci
Thermaltake Water 3.0 Argb 240mm >( kasamda ki tüm ürünler thermaltake olduğu için her şey thermaltake olsun istemiştim :( )

Merak eden arkadaşlarım için Youtube videosu:

Son düzenleme:

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ürünü 1k aldın ve şuanda 2.5k ise İade etme ürünü yolla üründe sorun olduğunu belirt ve değişim iste.
Yorumun için teşekkür ediyorum. Amazonu aradım ama değişim yapamayacağını söylüyorlar.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
RGB aydinlatmayi kullanmazsan sorunsuz çalışıyor mu?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Evet. Aslında Rgb ile işim yok kullanmıyorum fakat çok kötü bir şey oluyor :D Bİlgisayara yük binince kapalı olmasına rağmen birden cırtlak bir renk cümbüşü karşılıyor bizi. Saçma sapan yanıyor. Göstermek amacıyla youtube'a video yükleyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
Amazon Germany üzerinden mi almıştınız? Eğer Amazon.com.tr ise, garantiye gönderdiniz mi?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Amazon Germany üzerinden mi almıştınız? Eğer Amazon.com.tr ise, garantiye gönderdiniz mi?
Ürünü amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Yani türkiyeden satın aldım. Garanti vektron elektronik ve orasıda yurt dışına gitmesi gerektiğini söylüyor. Amazon garantiye kendileri gönderemediği için para iadesi yaptıklarını söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
Ürünü amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Yani türkiyeden satın aldım. Garanti vektron elektronik ve orasıda yurt dışına gitmesi gerektiğini söylüyor. Amazon garantiye kendileri gönderemediği için para iadesi yaptıklarını söylüyor.
Yurtdışına gitse bile bu süreci Vektron'un yönetmesi gerek, yoksa dönüşünde gümrük vergisi gibi masraflar çıkar. Eğer bekleyebilirseniz veya idarelik bir soğutma bulabilirseniz garanti yoluyla çözün derim.
Size ürünü yurtdışına kendiniz mi gönderin dediler?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Yurtdışına gitse bile bu süreci Vektron'un yönetmesi gerek, yoksa dönüşünde gümrük vergisi gibi masraflar çıkar. Eğer bekleyebilirseniz veya idarelik bir soğutma bulabilirseniz garanti yoluyla çözün derim.
Size ürünü yurtdışına kendiniz mi gönderin dediler?
Stok soğutucum kutusunda duruyor. Vektron tüm masrafı üstlenmek zorunda zaten fakat burada işi dara sokan bekleme süreci. 30 iş günü sürecek neredeyse ve Vektron ile pek iyi anlıarım yok :D Ürünle kendileri ilgileniyor bu arada. Gümrük falan onlara ait.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
Stok soğutucum kutusunda duruyor. Vektron tüm masrafı üstlenmek zorunda zaten fakat burada işi dara sokan bekleme süreci. 30 iş günü sürecek neredeyse ve Vektron ile pek iyi anlıarım yok :D Ürünle kendileri ilgileniyor bu arada. Gümrük falan onlara ait.
Bence, garanti yolu ile çözün. Sizi anlıyorum, tüm ürünler bir marka olunca hepsini aynı yapası geliyor insanın, bende öyleyim. Bütünlüğü bozmaktansa ve fiyat artışlarından etkilenmektense bir süre stok soğutucu ile idare etmek daha iyi gibi. :giggle:

Bu arada, Vektron' u bilmiyorum tabii ama yurtdışındaki garanti süreçleri çok daha iyi. Corsair'de başıma gelmişti, direk yurtdışından sıfır ürün gönderdiler.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Bence, garanti yolu ile çözün. Sizi anlıyorum, tüm ürünler bir marka olunca hepsini aynı yapası geliyor insanın, bende öyleyim. Bütünlüğü bozmaktansa ve fiyat artışlarından etkilenmektense bir süre stok soğutucu ile idare etmek daha iyi gibi. :giggle:

Bu arada, Vektron' u bilmiyorum tabii ama yurtdışındaki garanti süreçleri çok daha iyi. Corsair'de başıma gelmişti, direk yurtdışından sıfır ürün gönderdiler.
Benimde garanti ile çözesim var fakat Vektron'a pek güvenemiyorum. Sizce güvenmeli miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
Top Bottom