The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,211
İlk defa sıvı soğutma aldım kendi geliyor mu yoksa benim özel almam mi gerekiyor
Aio ise tak çalıştır olarak gelir müdahale edemezsin.İlk defa sıvı soğutma aldım kendi geliyor mu yoksa benim özel almam mi gerekiyor
Aio ise tak çalıştır olarak gelir müdahale edemezsin.
Bunlara Aio sıvı soğutma deniyor direkt takıp kullanıyorsun.Bundan aldım pek detay bilmiyorum![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.368,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki hocam bunu degistermeye gerek var mı yıllık falanBunlara Aio sıvı soğutma deniyor direkt takıp kullanıyorsun.
Hayır sorun olmadığı sürece dışarıdan müdahale edilmez. Sıvısı da özel zaten sadece su değil o.Peki hocam bunu degistermeye gerek var mı yıllık falan
Kacaaldin o fiyat ise kazık yemişsin o paraya ls520 var S80 varBundan aldım pek detay bilmiyorum![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.368,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cevabı verilmiş zaten ama Hayır değiştirmene gerek yok kolay kolay değiştirebileceğin bir şey de değilPeki hocam bunu degistermeye gerek var mı yıllık falan