Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın önerisi üzerine
videosunda dakika 3.37 deki resme baktığımda bir fark ortaya çıkıyor acaba 240 alıp üste mi takmalıyım yoksa 360 alıp öne mi takmalıyım yardımcı olur musunuz?
Bence 240 al rahatına bak ekran kartını takarsın önüneMerhaba arkadaşlar bir arkadaşımın önerisi üzerine
Liquid Freezer III 240 A-RGB
alacaktım fakat sonradan kasanda yer varsa
Arctic Liquid Freezer III - 360
almamı önerdi kasamın üstüne değil sadece önüne sığıyor bu soğutucu kasamın üstü 2x12 cm destekliyor sizce ne yapmalıyım önüne taksamvideosunda dakika 3.37 deki resme baktığımda bir fark ortaya çıkıyor acaba 240 alıp üste mi takmalıyım yoksa 360 alıp öne mi takmalıyım yardımcı olur musunuz?
Bu yüzden üstte takMerhaba arkadaşlar bir arkadaşımın önerisi üzerine
almamı önerdi kasamın üstüne değil sadece önüne sığıyor bu soğutucu kasamın üstü 2x12 cm destekliyor sizce ne yapmalıyım önüne taksamvideosunda dakika 3.37 deki resme baktığımda bir fark ortaya çıkıyor acaba 240 alıp üste mi takmalıyım yoksa 360 alıp öne mi takmalıyım yardımcı olur musunuz?
Cevabın için teşşekür ederim ekran kartımı şu şekilde takmıştım bu sistem üzerine alacaktım eksik bilgi vermişimBence 240 al rahatına bak ekran kartını takarsın önüne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yüzden üstte tak
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın önerisi üzerine
Ben çok anlamam anlamayadım ztn ama üst panele takınca sıcaklık düşüyo kasa modeli neydi ön kaç mm üst mm destekliyoCevabın için teşşekür ederim ekran kartımı şu şekilde takmıştım bu sistem üzerine alacaktım eksik bilgi vermişim
Bende öyle dedimAlıntıyı görüntüle
Frozer 3ümü ok, better, best pozisyonlarında kullandım. Sorun olmuyor pompa tasarımından dolayı ama her zaman üst en iyisi
kasa bitfenix mesh se desteklerini kendi sitesinde vermiş burda sormak istediğim alacağım verim hangisinde daha iyi olur üste 240 mı takmak yoksa öne 360 mı takmakBen çok anlamam anlamayadım ztn ama üst panele takınca sıcaklık düşüyo kasa modeli neydi ön kaç mm üst mm destekliyo
Bende öyle dedim
Üstte 240 mm takmak daha çok verimkasa bitfenix mesh se desteklerini kendi sitesinde vermiş burda sormak istediğim alacağım verim hangisinde daha iyi olur üste 240 mı takmak yoksa öne 360 mı takmak
240mm takabilirsin bide o kasayı temizle çok pisCevabın için teşşekür ederim ekran kartımı şu şekilde takmıştım bu sistem üzerine alacaktım eksik bilgi vermişim