Neler Yeni

Sıvı soğutmadan gelen coil whine sesi

buna bir çözüm bulabilirmiyiz yoksa her sivi soğutmada böylemi
Her sıvı soğutma böle değil markaların kullandığı pompanın kalitesinden kalitesine değişir. CoolerMaster'ın çoğu serisi pompa sesi var yapılacak bir şey yok öle kullanacaksın.

Her sıvı soğutma böle değil markaların kullandığı pompanın kalitesinden kalitesine değişir. CoolerMaster'ın çoğu serisi pompa sesi var yapılacak bir şey yok öle kullanacaksın.
tamam bu cooler masterıda olabilir normal hu durum yani

@RevDeisDou hocam birde size sormak istiyorum nornalmidif tıkır tıkır ses geliyor sıvı soğutmadan daha yeni coolermasterliquid240 ml v2 kullanıyorum

@taylansimdi
ses bu hocam bakarmısınız lütfen
Bu gelen metal sesi sizin telefonun çarpma sesi mi yoksa Pompadan gelen ses mi anlayamadım sanki kasaya vurma sesi gibi onun dışında pompa ya en son yaklaşyırdıgınızda herhangi bir anormal ses duymadım

Bu gelen metal sesi sizin telefonun çarpma sesi mi yoksa Pompadan gelen ses mi anlayamadım sanki kasaya vurma sesi gibi onun dışında pompa ya en son yaklaşyırdıgınızda herhangi bir anormal ses duymadım
ilk 5 saniyesi kasaya telefonu sokuyorum sonra daha net ses dıyabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@taylansimdi bakarmısınız hocam

Hocam en kısa sürede tekrar bakarsanız sevinirim

Geri