Neler Yeni

sıvı soğutmadan gelen ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
utkan karagöz
arkadaşlar sıvı soğutmam ml360r soğutmasıda iyi gibi ancak benim soğuymamın içinde gıcık etmeyen ama sürekli gelen su fokurdamaı gibi bir ses geliyor normal midir?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Normal - sorun arası bir şey. Bu ses nedense cooler master sıvı soğutmalarda oldukça başa geliyor. Ama sıvı pompaladığından da bir yandan normal. Kasayı yan çevirince ses gidiyor diyenler de var. İsterseniz aldığınız yere de bir ulaşmayı deneyin.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar sıvı soğutmam ml360r soğutmasıda iyi gibi ancak benim soğuymamın içinde gıcık etmeyen ama sürekli gelen su fokurdamaı gibi bir ses geliyor normal midir?
Normal değil Ml240r var su veya fokurdama sesi gelmiyor sessiz bir şekilde çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
utkan karagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal - sorun arası bir şey. Bu ses nedense cooler master sıvı soğutmalarda oldukça başa geliyor. Ama sıvı pompaladığından da bir yandan normal. Kasayı yan çevirince ses gidiyor diyenler de var. İsterseniz aldığınız yere de bir ulaşmayı deneyin.
inventusdan almıştım ancak ses rahatsız etmiyor sadece bir broblem yaratır mı anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

inventusdan almıştım ancak ses rahatsız etmiyor sadece bir broblem yaratır mı anlayamadım
boşta 32 dereceyi geçmiyor falan ama uzun vadede bişi olur mu şimdi dragon center indirip bakıcam

Top Bottom