Neler Yeni

Sıvı soğutmadan kule tipine geçiş öneri lazım

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
bugra
kullandın mı?
Kullanmadım fakat biraz araştırırsanız sesinden şikayet edenler var kağıt üzerinde de 55 cfm 44 desibel geçiyor o fiyata baya kötü değerler r5 5600 ile 70 derece görüyormuş, arkadaş 7600 de kullanacak daha da sıcak çalışacaktır. bütçe yoksa dark freezer x123 tercih edilmeli, varsa thermalright. böyle ışıklı soğutuculara aldanmayın.

Son düzenleme:

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
Kullanmadım fakat biraz araştırırsanız sesinden şikayet edenler var kağıt üzerinde de 55 cfm 44 desibel geçiyor o fiyata baya kötü değerler r5 5600 ile 70 derece görüyormuş, arkadaş 7600 de kullanacak daha da sıcak çalışacaktır. bütçe yoksa dark freezer x123 tercih edilmeli, varsa thermalright. böyle ışıklı soğutuculara aldanmayın.
Kullanmadığın ürün hakkında yorumda bulunma istersen. Yorumları ürünün ortada.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
bugra
Kullanmadığın ürün hakkında yorumda bulunma istersen. Yorumları ürünün ortada.
Kullanmaya değer bi ürün olsaydı zaten popüler olurdu. 2-3 ufak tefek yorumu var o da sesli, soğutmuyor. Hepsiburada trendyol yorumlarında hepsi iyi :) dark ın soğutucuları varken sadece para israfı o soğutucu.

dslam21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azz
Sıvı soğutmam çok fazla ses yapıyor, sürekli yüksek RPM çalışıyor anakratımda da kontrolcü yok biostan ayar yaptım ses biraz hafifledi düşürünce.
Sessiz ama güçlü çalışabilecek bir Kule tipi soğutucu öneriniz olur mu onlara yöneleyim

2 fanlı benim sıvı soğutma deepcool
Zatenn normal öyle çalışması. kontrolcü olmamasınınn yani sıra 2 fanlılar en çok ses cıkaran tarz.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
Kullanmaya değer bi ürün olsaydı zaten popüler olurdu. 2-3 ufak tefek yorumu var o da sesli, soğutmuyor. Hepsiburada trendyol yorumlarında hepsi iyi :) dark ın soğutucuları varken sadece para israfı o soğutucu.
Hala yanar döner cevaplar veriyorsun. Bak güzel kardeşim deep cool çok mu bilinmedik marka? Ses yapan ürün deep cool buna ne diyorsun. Lütfen önyargı ve hurafeni alıp buradan git. Dark ile bu aynı yerden çinden geliyor. Biz bu işin ithalatını ihracatını yapıyoruz. Gelip bize akıl satıyorlar.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
bugra
Hala yanar döner cevaplar veriyorsun. Bak güzel kardeşim deep cool çok mu bilinmedik marka? Ses yapan ürün deep cool buna ne diyorsun. Lütfen önyargı ve hurafeni alıp buradan git. Dark ile bu aynı yerden çinden geliyor. Biz bu işin ithalatını ihracatını yapıyoruz. Gelip bize akıl satıyorlar.

kardeşim burda zoko ice 5 soğutucu reklamı yapıyorsun, şimdi de deepcool diyorsun kafan mı iyi senin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

deepcool soğutuculara lafım yok fiyatına göre gayet iyi

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
kardeşim burda zoko ice 5 soğutucu reklamı yapıyorsun, şimdi de deepcool diyorsun kafan mı iyi senin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

deepcool soğutuculara lafım yok fiyatına göre gayet iyi
Bak kalın kafalı çocuk hala buraya yorum yazarak kendini rezil ediyorsun. Ben bir firma çalışanı değilim. Hiç bir firmanın da reklamını yapmadım ama senin gibi kalın kafalı çocuklara izah yapmaktan bıktım. Git evinde otur bilmediğin şeyleri yorumlama.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
bugra
Bak kalın kafalı çocuk hala buraya yorum yazarak kendini rezil ediyorsun. Ben bir firma çalışanı değilim. Hiç bir firmanın da reklamını yapmadım ama senin gibi kalın kafalı çocuklara izah yapmaktan bıktım. Git evinde otur bilmediğin şeyleri yorumlama.
neyse sana cevap vermeyeceğim boş boş konuşuyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Atasoy
Sıvı soğutmam çok fazla ses yapıyor, sürekli yüksek RPM çalışıyor anakratımda da kontrolcü yok biostan ayar yaptım ses biraz hafifledi düşürünce.
Sessiz ama güçlü çalışabilecek bir Kule tipi soğutucu öneriniz olur mu onlara yöneleyim

2 fanlı benim sıvı soğutma deepcool
Deepcool sıvı sogutmaları her zaman sesli çalışıyordu

İşlemcine göre bir kule tipi önersek daha iyi olur. İşlemcini öğrenebilir miyiz ?
Hocam benim merak ettiğim 9950x gibi 170 wattlık bir işlemci hava akışı iyi bir kasada peerles assasin gibi bir soğutucuyla soğutulabilir mi? İlla sıvı soğutucuya gerek var mı , olmadı phantom spirit soğutabilir mi en azından

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam benim merak ettiğim 9950x gibi 170 wattlık bir işlemci hava akışı iyi bir kasada peerles assasin gibi bir soğutucuyla soğutulabilir mi? İlla sıvı soğutucuya gerek var mı , olmadı phantom spirit soğutabilir mi en azından
Soğutur tabi ki de. Mesela böyle bir ürün güzel olur.

corez

80+ Bronze
sogutur datacenter işletiyorum . sıvı sogutucu sadece özel kabinlerde var bugun i9 14900 kf de bile kule tipi sogutucu takılı . render gibi yerlerde performans düsüklügü verir sadece ama normal kullanım kosullarında kule tipi candır bozulmaz etmez

Top Bottom