Neler Yeni

Yardım Sıvı soğutmadan tıkırtı sesi gelmesi normalmi

merhabalar sıvı soğutmamdan tıkırtı sesi geliyor dikkatli dinlerseniz sesi fulleyip duyarsınız normalmi

2. Bir de oyuna girdiğimde yük altında daha çok çalışıyor. Zarar verir mi, ömrünü kısaltır mı?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
hocam sesi duyamadım ama fan yaprağı fazla hızlı deyince metale deyiyor galiba pek önermiyorm ama bir bıcak ile metali hafif kaldırın ses gelmiyorsa yaprak değiyordur ama metali bükmeden hocam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi metali hocam açıkçası işaretleyebilirseniz daha iyi olur
hocam sesi duyamadım ama fan yaprağı fazla hızlı deyince metale deyiyor galiba pek önermiyorm ama bir bıcak ile metali hafif kaldırın ses gelmiyorsa yaprak değiyordur ama metali bükmeden hocam

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
kasanın üstündeki bu kısmı hocam metali bükmeden biraz yukarı kaldını ama dediğim gibi metali bükmemeye özen gösterin

Ekler

• 1656251533700.png
    1656251533700.png
    149.9 KB · Hit: 20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın üstündeki bu kısmı hocam metali bükmeden biraz yukarı kaldını ama dediğim gibi metali bükmemeye özen gösterin
Hocam açıkçası hiçbir şey anlamadım kasamın üstünde bir toz önleyici kapakçığı var onu açınca sıvı soğutmanın arkası görünüyorda ordan oraya nasıl bağlıyacam işi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
Hocam açıkçası hiçbir şey anlamadım kasamın üstünde bir toz önleyici kapakçığı var onu açınca sıvı soğutmanın arkası görünüyorda ordan oraya nasıl bağlıyacam işi
hocam oraya sıvı soğutmanın fanları değiyor olabilir bende öyle olmustu diyorumki belki fanlar oraya değiyordur o toz önleyiciyi kaldırın bir bakın oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer sıvı soğutmada pompadan geliyorsa ses kronik sorun olabilir ama fandan geliyorsa muhtemelen metale değiyordur

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam oraya sıvı soğutmanın fanları değiyor olabilir bende öyle olmustu diyorumki belki fanlar oraya değiyordur o toz önleyiciyi kaldırın bir bakın oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer sıvı soğutmada pompadan geliyorsa ses kronik sorun olabilir ama fandan geliyorsa muhtemelen metale değiyordur
Fanlar altta, üste nasıl değsin dostum?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap