Bilmiyorum malesefbu durum neyle kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyla alakalı bilgin kişiler yokmu
Hocam dışarı da olduğum için yanımda kulaklık yok. Net şekilde dinleyemedim. Eve geçince yardımcı olmaya çalışacağım.
Dinledim. Her hangi bir problem olduğunu sanmıyorum. Ancak içinizi rahatlatmak için garantiye yollayabilirsiniz. Fan değişimi olabilir.ve not olarak ilk 4 saniyedeki ses telefon sıvı soğutma fanına çarptı şuan çalışıyor fakat zarar olmuşmudur fana hani sağlammıdır öyle ufak bir olaydan zarar alırmı ve o saniyeden sonraki ses iyice dinlemenizi istiyorum bir tıkırtı sesi var sesi fulleyip dikkanitizi verirseniz duyabiliceksiniz normalmidir bu durum sonradan gelişti
hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum bu ses üstte bir arkadaşdaha varmış bu ses neyle kaynaklı olabilir durum normalmidirHocam dışarı da olduğum için yanımda kulaklık yok. Net şekilde dinleyemedim. Eve geçince yardımcı olmaya çalışacağım.
Dinledim. Her hangi bir problem olduğunu sanmıyorum. Ancak içinizi rahatlatmak için garantiye yollayabilirsiniz. Fan değişimi olabilir.
Fanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum bu ses üstte bir arkadaşdaha varmış bu ses neyle kaynaklı olabilir durum normalmidir
@RevDeisDou hocam konuya bakma imkanınız yokmu
2yıl garantisi var daha yeniFanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
herkesde durum böylemi tamda anlamadım pompa ile alakalı olabilirmiFanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kendi soğutucumda da tıkırtı sesi olmuştu. Fan kaynaklı olabiliyor. Fan deviri ile oynayarak sesi tekrar kontrol edin.2yıl garantisi var daha yeni
herkesde durum böylemi tamda anlamadım pompa ile alakalı olabilirmi
Fanlar zamanla bozulur ozaman eyer bu ses fandan geliyorsaKendi soğutucumda da tıkırtı sesi olmuştu. Fan kaynaklı olabiliyor. Fan deviri ile oynayarak sesi tekrar kontrol edin.
Fan devri 0 a geliyorsa eğer, durdurup fandan kaynaklı olup olmadığını da anlayabilirsiniz. Ben fan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu kullanmanıza engel bir durum değil. Sadece ses yapar. Ben ses yapmadığı deviri buldum, o şekilde kullanıyorum.
fan devrini nasıl 0 yapabilirimKendi soğutucumda da tıkırtı sesi olmuştu. Fan kaynaklı olabiliyor. Fan deviri ile oynayarak sesi tekrar kontrol edin.
Fan devri 0 a geliyorsa eğer, durdurup fandan kaynaklı olup olmadığını da anlayabilirsiniz. Ben fan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu kullanmanıza engel bir durum değil. Sadece ses yapar. Ben ses yapmadığı deviri buldum, o şekilde kullanıyorum.
HocamFanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.