Neler Yeni

Yardım sıvı soğutma tıkırtı sesi

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım

Americano

80+ Bronze
konuya bakacak yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@f0ze hocam lütfen bakarmısınız

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
konuya bakacak yokmu

@f0ze hocam lütfen bakarmısınız
Hocam dışarı da olduğum için yanımda kulaklık yok. Net şekilde dinleyemedim. Eve geçince yardımcı olmaya çalışacağım.

ve not olarak ilk 4 saniyedeki ses telefon sıvı soğutma fanına çarptı şuan çalışıyor fakat zarar olmuşmudur fana hani sağlammıdır öyle ufak bir olaydan zarar alırmı ve o saniyeden sonraki ses iyice dinlemenizi istiyorum bir tıkırtı sesi var sesi fulleyip dikkanitizi verirseniz duyabiliceksiniz normalmidir bu durum sonradan gelişti
Dinledim. Her hangi bir problem olduğunu sanmıyorum. Ancak içinizi rahatlatmak için garantiye yollayabilirsiniz. Fan değişimi olabilir.

Son düzenleme:

Americano

80+ Bronze
Hocam dışarı da olduğum için yanımda kulaklık yok. Net şekilde dinleyemedim. Eve geçince yardımcı olmaya çalışacağım.

Dinledim. Her hangi bir problem olduğunu sanmıyorum. Ancak içinizi rahatlatmak için garantiye yollayabilirsiniz. Fan değişimi olabilir.
hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum bu ses üstte bir arkadaşdaha varmış bu ses neyle kaynaklı olabilir durum normalmidir

@RevDeisDou hocam konuya bakma imkanınız yokmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Onur a.
Hocam bendende böyle tıkırtı sesi var fan hızlarını arttırınca geliyor Corsair spec delta g4 kasa

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum bu ses üstte bir arkadaşdaha varmış bu ses neyle kaynaklı olabilir durum normalmidir

@RevDeisDou hocam konuya bakma imkanınız yokmu
Fanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Americano

80+ Bronze
Fanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
2yıl garantisi var daha yeni

herkesde durum böylemi tamda anlamadım pompa ile alakalı olabilirmi

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
2yıl garantisi var daha yeni

herkesde durum böylemi tamda anlamadım pompa ile alakalı olabilirmi
Kendi soğutucumda da tıkırtı sesi olmuştu. Fan kaynaklı olabiliyor. Fan deviri ile oynayarak sesi tekrar kontrol edin.
Fan devri 0 a geliyorsa eğer, durdurup fandan kaynaklı olup olmadığını da anlayabilirsiniz. Ben fan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu kullanmanıza engel bir durum değil. Sadece ses yapar. Ben ses yapmadığı deviri buldum, o şekilde kullanıyorum.

Americano

80+ Bronze
Kendi soğutucumda da tıkırtı sesi olmuştu. Fan kaynaklı olabiliyor. Fan deviri ile oynayarak sesi tekrar kontrol edin.
Fan devri 0 a geliyorsa eğer, durdurup fandan kaynaklı olup olmadığını da anlayabilirsiniz. Ben fan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu kullanmanıza engel bir durum değil. Sadece ses yapar. Ben ses yapmadığı deviri buldum, o şekilde kullanıyorum.
Fanlar zamanla bozulur ozaman eyer bu ses fandan geliyorsa

fan devrini nasıl 0 yapabilirim

Americano

80+ Bronze
Hocam

@BATTLEFIELD @M-Q^GÖKTÜRK Hocalarım acil konuya bakarmısınız

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
soğutma çalışıyor mu ve soğutma performansıda düşüş varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç