Sıvı Soğutma Modelleri ve Fiyatları
Sıvı soğutma modelleri ve en güncel fiyatları keşfedin; AIO veya özel loop ile sessiz, üstün ısı yönetimi sağlayın.
Liqmaxflo 360 sr ve liqmaxflo 240 çok iyi fiyatta![]()
Sıvı Soğutma Modelleri ve Fiyatları
Sıvı soğutma modelleri ve en güncel fiyatları keşfedin; AIO veya özel loop ile sessiz, üstün ısı yönetimi sağlayın.www.gaming.gen.tr
sana kötü bir haberim varİlk alışverişe özel 300 ile çektim bir tane 240lık da 300 tl hemen yatmadı. Ne kadar sürüyor bu
Açıklamasında 2 is gunu falan diyor. Cidden yalan mısana kötü bir haberim var
kampanyalar kısmından katıldın mı ben ilk alışverişimi yaptığımda 300tl direkt gelmişti klavye almıştım gaminggendenAçıklamasında 2 is gunu falan diyor. Cidden yalan mı
Evet katıldıktan sonra yaptım alışverişi ama gaming gen %10 a da katıldım. O direkt yattıkampanyalar kısmından katıldın mı ben ilk alışverişimi yaptığımda 300tl direkt gelmişti klavye almıştım gaminggenden
360 lık ıyı mı alınır mı alıp köşeye koysamLiqmaxflo 360 sr ve liqmaxflo 240 çok iyi fiyatta
Alınır. Bu fiyatlara sıvı soğutma saçma ancak Liqmaxflo istisna... Kalitesi, performansı falan çok iyi.360 lık ıyı mı alınır mı alıp köşeye koysam![]()
360 destekler ise net al o soğutma dehşet360 lık ıyı mı alınır mı alıp köşeye koysam![]()