🔥İndirim Sıvı soğutmalarda cazip fiyatlar + %10 iyzico

240mm iş görür mü? 7500F için. Ayrıca şu an kule tipi var ondan iyi soğutur mu?

6 bakır borulu kule tipi kullanıyorum. Sıcaklıklar olarak memnunum ama temizlerken uğraştırıyor ve görüntü için sıvı soğutucuya geçmeyi düşünüyorum. Geçilir mi sizce ve hangisini önerirsiniz?

liqmaxflo 360 sr'ın fiyatı iyi ama liqmaxflo 360 ile aralarında temel farklar var onları bilerek alın ama her halükarda 360mm'lik soğutucu

sr versiyonunu normal versiyona göre kıyasla daha boyutu küçültülmüş versiyonu gibi düşünün artı olarak fanlarda rgb yok ve kutu içinde ekstra sıvı içeriği olmadan geliyor. normal versiyonda radyatör 38 mm kalınlığında çoğu incelemede anakart vrm soğutucu bloklarıyla çakışabilir uyarısı paylaşılmış.

Xpg levantelerde çok güzel hem çok sessiz hemde bu fiyata asetek pompaları var 2 yıl kullandım xpg levanteyi

liqmaxflo 360 sr'ın fiyatı iyi ama liqmaxflo 360 ile aralarında temel farklar var onları bilerek alın ama her halükarda 360mm'lik soğutucu

sr versiyonunu normal versiyona göre kıyasla daha boyutu küçültülmüş versiyonu gibi düşünün artı olarak fanlarda rgb yok ve kutu içinde ekstra sıvı içeriği olmadan geliyor. normal versiyonda radyatör 38 mm kalınlığında çoğu incelemede anakart vrm soğutucu bloklarıyla çakışabilir uyarısı paylaşılmış.
Bitmiş

420 2450 ye falan geliyor ama sokacak kasa yok
Düz 360 model kaça düsmustu stok bitmiş gozukmuyor

Geri