Neler Yeni

Yardım Sıvı Soğutmaya Takas Teklifi Geldi

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar elimde SilverStone Icegem 360mm sıvı soğutma var.

Bu soğutmaya monitör teklifi geldi. Gelen teklif şu.

Ben sıcak bakıyorum teklife. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
27INC TN Panel soru işareti olabilir, kullanıcı yorumlarına bakmalısın, ikinci monitör olarak kullanacaksan olabilir bence. yada monitörü soğutucuya göre daha kolay satarım derseniz mantıklı.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
27INC TN Panel soru işareti olabilir, kullanıcı yorumlarına bakmalısın, ikinci monitör olarak kullanacaksan olabilir bence. yada monitörü soğutucuya göre daha kolay satarım derseniz mantıklı.
Soğutucu 360mm çoğu kasa desteklemiyor. Monitör olmazsa olmazlardan. Satması daha kolay ve daha iyi fiyata satabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Hayır. Kullanmayan veya kötü modellerde olabilir. C32Q1 var bende hikayeli oyunlarda zevki bambaşka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bende bir bakımdan öyle düşünüyorum.
Hocam içinize sindiyse zaten bize çok bir şey söylemek düşmez. Açıkçası benim de içime sindi. Bence yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Ben tamamım dostum. Benim içime sindi ama her fikir önemli. Kullanıp sorun yaşamış olan olabilir. Monitör konusunda çok bilgili arkadaşlar var.
Teknoloji şans işi sonuçta. Kullanan ve takas isteyen kişi herşeyini söyleyecek ise bir sorun yaşatacağını sanmam

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Teknoloji şans işi sonuçta. Kullanan ve takas isteyen kişi herşeyini söyleyecek ise bir sorun yaşatacağını sanmam
Benden yana karşıdaki arkadaşta soru işareti kalmaz zaten muhtemelen. Sıfır kapalı kutu soğutucu ve performansı baya iyi. Amazon garantili zaten. Yani ikinci elde sıfır sıkıntılı ürün :) Sorun bende arkadaşın cevap vermesini bekliyorum ölü piksel ve garanti konusunda bilgimiz yok daha.

Sıfır sıkıntı diyor istediğin testi yapabilirsin dedi. Bir kaç ay daha garantisi varmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Benden yana karşıdaki arkadaşta soru işareti kalmaz zaten muhtemelen. Sıfır kapalı kutu soğutucu ve performansı baya iyi. Amazon garantili zaten. Yani ikinci elde sıfır sıkıntılı ürün :) Sorun bende arkadaşın cevap vermesini bekliyorum ölü piksel ve garanti konusunda bilgimiz yok daha.

Sıfır sıkıntı diyor istediğin testi yapabilirsin dedi. Bir kaç ay daha garantisi varmış.
Çok iyi o zaman. Bence okey ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Bakalım arkadaşı buraya getirebilecek miyiz? :) Teklifi yapan o ortada buluşalım diyor. Ben bu duruma sıcak bakmıyorum. Denemeden almam :)
Hayırlısı dost
Şimdiden hayırlı olsun <3

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sivi sogutmayi ne olursa olsun kurtulma imkanin varsa elden cikarmak gerekiyor. insanlar sivi sogutmayi ne kadar saglam olsa da, garantisi olsa da, kutusu olsa da almiyorlar cunku guvenmiyorlar. 5 aydir satilik pf360 ilanimdan biliyorum. KFG tam, urunde problem yok, 1500 liraya dustum hala alan yok. 1500 liraya 240mm sivi sogutma bile kalmadi la :D

monitoru al gec cop bile olsa sivi sogutmadan daha iyi piyasasi var ve dedigin gibi monitor olmazsa olmaz sivi sogutma degil

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
sivi sogutmayi ne olursa olsun kurtulma imkanin varsa elden cikarmak gerekiyor. insanlar sivi sogutmayi ne kadar saglam olsa da, garantisi olsa da, kutusu olsa da almiyorlar cunku guvenmiyorlar. 5 aydir satilik pf360 ilanimdan biliyorum. KFG tam, urunde problem yok, 1500 liraya dustum hala alan yok. 1500 liraya 240mm sivi sogutma bile kalmadi la :D

monitoru al gec cop bile olsa sivi sogutmadan daha iyi piyasasi var ve dedigin gibi monitor olmazsa olmaz sivi sogutma degil
Bende öyle düşünüyorum. Sıvı soğutmada şöyle bir durum var aslında. İkinci el sıvı soğutma almak insanların aklına gelmiyor piyasası var ama çok kişiye göstermen lazım.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende öyle düşünüyorum. Sıvı soğutmada şöyle bir durum var aslında. İkinci el sıvı soğutma almak insanların aklına gelmiyor piyasası var ama çok kişiye göstermen lazım.
5 aydir atmadigim yer kalmadi hocam. facebook gruplari mi dersin, sahibinden, dolap, letgo, technopat, donanim haber ikinci el...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,386
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom