Neler Yeni

Yardım Sıvı Soğutmaya Takas Teklifi Geldi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ho am sistemin ne acaba
Benim sistem ne bulursam elde ne varsa öyle çalışıyor dostum :) Genelde al-sat yaptığım için boşta ne varsa onu kullanıyorum :D Şuan Ryzen 3 3100 işlemci B450m anakart RTX 3060ti 8gb ram 700w psu. Kasa yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 aydir atmadigim yer kalmadi hocam. facebook gruplari mi dersin, sahibinden, dolap, letgo, technopat, donanim haber ikinci el...
Ne bileyim ben param güvende ile satsam şimdiye 10 tane sıvı soğutma satardım. :) Bana çok yazan oluyor.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim sistem ne bulursam elde ne varsa öyle çalışıyor dostum :) Genelde al-sat yaptığım için boşta ne varsa onu kullanıyorum :D Şuan Ryzen 3 3100 işlemci B450m anakart RTX 3060ti 8gb ram 700w psu. Kasa yok :)

Ne bileyim ben param güvende ile satsam şimdiye 10 tane sıvı soğutma satardım. :) Bana çok yazan oluyor.
bana da cok yazan oluyor ama hicbiri almiyor adam resmen sohbet etmek icin yaziyor :D

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

hocam baya iyi bir de ayıp olmazsa kaç yaşındasınız

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
hocam baya iyi bir de ayıp olmazsa kaç yaşındasınız
30

bana da cok yazan oluyor ama hicbiri almiyor adam resmen sohbet etmek icin yaziyor :D
Param güvendeye hiç güvenmiyorum. Adamın birine şey dedim. Benim ürün kapalı sıfır kutu dedim. Şimdi sen aldın beğenmedin kutuyu açtın iade ettin yada içinden bir parça aldın dedim ne yapayım sonra ben dedim. Güldü. İnsanların içi kötü o yüzden satmıyorum. Muhtemelen adamın amacıda oydu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,409
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom