Neler Yeni

Sıvı soğutmayı nasıl sığdırabilirim?

Sovenior

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Öncelikle merhaba yakın zamanda Arctic Liquid Freezer III 240 satın aldım. Kasam Valor Air Mid ve anakartım Asus Tuf Z690 Plus , ramlerim ise G.Skill Trident Z5 .

Teknobiyotik üzerinden soğutucuyu satın aldım ve montajını yapmaya çalışırken kasama sığmadığını fark ettim. Üst panele bağlamaya çalışırken radyatör kısmı ramlerin üst tarafına biniyor ve radyatörü sabitleyemek için olan vida delikleri kasanın üst tarafına denk gelmiyor. Ürünü iade etmeyi denedim, kargoyu teslim aldıktan sonraki ilk iş gününde geri yolladım fakat iade almadılar paketi açıldı montaj denendi diye reddettiler iadeyi. Size sorum şu ben bu sıvı soğutmayı nasıl bağlarım kasama?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Bende senin gibi zamanında aynı sorunu yaşadım. Arctic sıvı soğtucuların radyatör kalınlığı diğer sıvı soğutuculara göre daha kalın kalıyor. Bu nedenle kasa değişikliği yapmanı öneririm.

Sovenior

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda elimde o imkan ne yazık ki yok. Yaza kadar bir şekilde idare etmem gerekiyor yazın belki kasa değiştirebilirim. Alternatif çözüm olarak ne önerebilirsiniz? Ön tarafa bağlamayı denedim bu sefer de ekran kartı sığmıyor.

Top Bottom