Neler Yeni

SIVI SOĞUTU MONTAJ SORUNU

BarisBey

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler herkese merhaba ikinci el parçalardan topladığım bir sistem var elimde buna haricen bir yerden Üzerinde MSI MAG CORELIQUID 360R Sıvı soğutucu bulunan kasa da çözdüm ancak şöyle bir sorunum var Sıvı soğutucunun üzerinde yer alan braket anakarttaki soğutucu vidalarının gelmesi gerek yere uymuyor. İnternetten temin etmek istediğimde de bulamadım Fotoğraflarını iletiyorum. Sorunu nasıl Çözebilirim

Anakart modelim: Asus Prime B550M-K
Sıvı Soğutucu Modeli: MSI MAG Coreliquid 360R

Ekler

• IMG_3059.jpeg
    IMG_3059.jpeg
    1.7 MB · Hit: 34
  • IMG_3060.jpeg
    IMG_3060.jpeg
    2.5 MB · Hit: 32
  • IMG_3061.jpeg
    IMG_3061.jpeg
    1.8 MB · Hit: 30
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 31
MSI yetkili servisine bildir onlar ücretli bir şekilde iletir diye düşünüyorum am4 braket ve 2 köprü lazım

intel aparatları ile deniyorsun. msi servisi falan temin etmez bu parçaları sana. amd parçaları olmadan montajlayamazsın.

MSI yetkili servisine bildir onlar ücretli bir şekilde iletir diye düşünüyorum am4 braket ve 2 köprü lazım
Hocam varsa yakınlarda vs 3d print ilede hallolabilir taslakları bulabilirseniz internetten

Hocam varsa yakınlarda vs 3d print ilede hallolabilir taslakları bulabilirseniz internetten
3d print ile olacak iş değil metal braket, 2 adet tutturma aparatı ve 2 adet vida yok. ayrıca hiçbir 3d print filamenti cpu cooler baskısına dayanamaz bence aşırı bir basınç oluyor çünkü

Beyler herkese merhaba ikinci el parçalardan topladığım bir sistem var elimde buna haricen bir yerden Üzerinde MSI MAG CORELIQUID 360R Sıvı soğutucu bulunan kasa da çözdüm ancak şöyle bir sorunum var Sıvı soğutucunun üzerinde yer alan braket anakarttaki soğutucu vidalarının gelmesi gerek yere uymuyor. İnternetten temin etmek istediğimde de bulamadım Fotoğraflarını iletiyorum. Sorunu nasıl Çözebilirim

Anakart modelim: Asus Prime B550M-K
Sıvı Soğutucu Modeli: MSI MAG Coreliquid 360R
braketin intele benziyor, amd dikdortgen seklinde olur

braketin intele benziyor, amd dikdortgen seklinde olur
evet lga1700 sıvı soğutucudaki soket. Bana am4e uyumlu olanı lazım fakat bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3d print ile olacak iş değil metal braket, 2 adet tutturma aparatı ve 2 adet vida yok. ayrıca hiçbir 3d print filamenti cpu cooler baskısına dayanamaz bence aşırı bir basınç oluyor çünkü
Vidalar var aslında sadece braketler eksik

şunlar var mı
Screenshot_1.png

Temin edebileceğim bir yer biliyor musun
edemezsin vermez servispoint falan aynısına ihtiyacım olmuştu mail atmıştım dönüş bile yapmadılar çok düşük iht. 2. elden denk getiricen

Geri