Sadece değiyor ise sorun olmaz ama baskı var ise ileride sorun yaratabilirSivi sogutucu birazcik baskı uyguluyor olablr anakarta vrm soğutma bloguna sorun olur mu bilen var mi
Alıntıyı görüntüle
cok cok az diyelim araya kagit giriyor ama sivi sogutucunun fannin baglandigi vida nin oldugu yereden kagit gecmio orasi baski yapio birazcikSadece değiyor ise sorun olmaz ama baskı var ise ileride sorun yaratabilir
tomahawk evetKoruma kısmı değilmi zaten o bir şey olmaz kolay kolay tomahawkmı kart?
umarimBende aldımda tomahawk ondan sordum daha takmadım gerçi işlemci yok aşırı baskı yapmıyorsa bişey olmaz kral
Daha fazla baskı yapar hareketli bi parça değilki kalsın öyle beaumarim
yapay zekaya sordum baskiyi azaltmak icin kaucuk kucuk ince bir sey koyabilirsin dedi mantikli midir
fanlarla birlikte 67mmArctic vakası. Kalın radyatör.
Sorun yapmaz gibi duruyor.
hmm sende haklisin evet baya saglam o ust kisim hic sallanmiyorDaha fazla baskı yapar hareketli bi parça değilki kalsın öyle bea
Daha paketinden çıkarmadım valla vidası gevşektir yada boş olduğunda vs dir beşkifanlarla birlikte 67mm
Mesaj otomatik birleştirildi:
hmm sende haklisin evet baya saglam o ust kisim hic sallanmiyor
sey sorayim merak ettim
daha ssd takmadim m2
bu en usteki islemcinin altindaki m2 sogutucusu sizde de hafifce sallaniyor mu alttaki m2 sogutucu sallanmiyor mesela