Neler Yeni

Sıvı soğutucu Hakkında (Deepcool , Thermalright?)

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Herkese merhaba arkadaşlar sıvı soğutucu alacağım fakat 3 model arasında kararsız kaldım. Bütçem 2bin ve üstüne çıkamıyorum lütfen XX ürününü alın daha iyidir olarak tavsiye vermeyin tam 2bin lira olarak bütçe ayırabildim. Atladığım 2 bin liraya kadar farklı sıvı soğutucu varsa elbette önerebilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

DEEPCOOL LS520

THERMALRİGHT FROZEN PRİSM 240

THERMALRİGHT AQUA ELİTE 240

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyaz sistem kuruyorum ve bunu tercih edeceğim. Hava soğutma yaklaşık 800 lira ucuza geliyor ama bütün görsellik gitmiş olacak 😁 mecbur bunu alıyorum
Sizlerede hayırlı olsun hocam güle güle kullanının :) Evet bunun siyah versiyonunu tercih edebilirim niyetim var fakat 3ü arasında kararsız kalmıştım. :giggle:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçene uygun çok daha iyi ürünler var ama o 3'ünden birini istiyorsan Aqua Elite güzeldir alabilirsin

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Bütçene uygun çok daha iyi ürünler var ama o 3'ünden birini istiyorsan Aqua Elite güzeldir alabilirsin
Bütçeme kadar mevcut daha kaliteli ürünler varsa elbette önerinize açığım hocam. 2 bin lira üstüne çıkamam sadece

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçeme kadar mevcut daha kaliteli ürünler varsa elbette önerinize açığım hocam. 2 bin lira üstüne çıkamam sadece
Sıvı değil önereceğim model ama. Kule tipi soğutucu önereceğim. Önereceğim kule tipi soğutucu bunlardan kat kat kat daha iyi soğutur, daha sağlamdır, daha uzun ömürlüdür ve daha sessiz çalışır. Peerless Assassin veya Frost Commander almanı öneririm. Frost Commander senin attıklarının 360mm versiyonlarından bile daha iyi performans verir. Peerless Assassin de attıklarından çok daha iyi ama Frost Commanderdan biraz daha zayıf. İlla sıvı soğutma istersen ama senin attığın modeller bu bütçe için iyi

seri134

80+
ben 3ü arasında zorunlu kalsam Thermalright Frozen Prism alırdım.
(veya bi çılgınlık yapar hepsinden daha iyi performans gösterecek bir kule tipi alırdım)

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
Herkese merhaba arkadaşlar sıvı soğutucu alacağım fakat 3 model arasında kararsız kaldım. Bütçem 2bin ve üstüne çıkamıyorum lütfen XX ürününü alın daha iyidir olarak tavsiye vermeyin tam 2bin lira olarak bütçe ayırabildim. Atladığım 2 bin liraya kadar farklı sıvı soğutucu varsa elbette önerebilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

DEEPCOOL LS520

THERMALRİGHT FROZEN PRİSM 240
THERMALRİGHT AQUA ELİTE 240
Frozen Prism'e kefil olabilirim. Fiyat-performans olarak baya beğeniyorum. 360 modelinin testini buldum sadece o da bizim piyasada yok sanırsam. 360 versiyonu birçok sıvı soğutmayı ezip geçiyor resmen.

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Sıvı değil önereceğim model ama. Kule tipi soğutucu önereceğim. Önereceğim kule tipi soğutucu bunlardan kat kat kat daha iyi soğutur, daha sağlamdır, daha uzun ömürlüdür ve daha sessiz çalışır. Peerless Assassin veya Frost Commander almanı öneririm. Frost Commander senin attıklarının 360mm versiyonlarından bile daha iyi performans verir. Peerless Assassin de attıklarından çok daha iyi ama Frost Commanderdan biraz daha zayıf. İlla sıvı soğutma istersen ama senin attığın modeller bu bütçe için iyi
Açıkcası işlemciye kule tipi yeterli olur i5 13400f'de kullanılcak fakat birazda görünüşe ve stabiliteye önem verilmesinden dolayı sıvı soğutucu tercih edelim dedik yine tavsiyenizi düşüneceğim teşekkür ederim değerli yorumunuz için 🌹

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
He kule tipi almak da aklında varsa Frost Commander öneririm.

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
He kule tipi almak da aklında varsa Frost Commander öneririm.
Performansına kesinlikle söylenecek lafım yok fakat çok kaba buluyorum nedense ya asassins yine olabilir belkide commander için bir şey itiyor beni fotoğrafına baktıkça sanayi tipi soğutucu gibi :ROFLMAO:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
Performansına kesinlikle söylenecek lafım yok fakat çok kaba buluyorum nedense ya asassins yine olabilir belkide commander için bir şey itiyor beni fotoğrafına baktıkça sanayi tipi soğutucu gibi :ROFLMAO:
Haklısınız hocam. Görüntü açısından biraz estetik dursun istiyorsanız bu seçtiklerinizden Frozen Prism'i öneririm.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Açıkcası işlemciye kule tipi yeterli olur i5 13400f'de kullanılcak fakat birazda görünüşe ve stabiliteye önem verilmesinden dolayı sıvı soğutucu tercih edelim dedik yine tavsiyenizi düşüneceğim teşekkür ederim değerli yorumunuz için 🌹
stabilite açısından da kule tipi daha iyi ama işte görünüş içinse zaten sıvı soğutma daha iyi

Top Bottom