Yardım Sıvı soğutucu montajı

D3re

80+
Reaksiyon skoru
42
Ben şimdi pc topladım gigabayte h610m v2 anakartına NZXT kraken 120mm soğutucusunun rgb kablosunu bağlayamadım, anakarta led_c bölümü var ama kablonun ucu ona uygun değil gibi, kabloya dönüştürücümü takmam lazım, ne yapmalıyım eksiğim mi var. Yardım edin lütfen ilk ve tek pcim, güzel olsun diye çok uğraşıyorum.

Ben şimdi pc topladım gigabayte h610m v2 anakartına NZXT kraken 120mm soğutucusunun rgb kablosunu bağlayamadım, anakarta led_c bölümü var ama kablonun ucu ona uygun değil gibi, kabloya dönüştürücümü takmam lazım, ne yapmalıyım eksiğim mi var. Yardım edin lütfen ilk ve tek pcim, güzel olsun diye çok uğraşıyorum.
Anakartın dökümantasyonunda argb soketin in yeri yazar oraya tak

fotoğraf paylaşır mısın sıvı soğutucundan çıkan bütün kabloları

normalde sıvı soğutucularda argb kablosu oluyor onu anakarta takınca çalışması lazım

anakartında argb portu yok

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
fotoğraf paylaşır mısın sıvı soğutucundan çıkan bütün kabloları
Valla şu çıkışlar var ama analartta 4 pin erkek giriş var led_c yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarcıya götür . ben ilk kez sıvı soğutucu taktığımda pcyi yakıyodum
pc yi yaptım ilk pc olmasına rağmen herhangi bir sorun olmadı biosda her şeyi görüyordum işlmeci 35 dereceydi yanmadı ama işte şu sıvı soğutmada rgb yansa çok iyi olur yada argb

Valla şu çıkışlar var ama analartta 4 pin erkek giriş var led_c yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc yi yaptım ilk pc olmasına rağmen herhangi bir sorun olmadı biosda her şeyi görüyordum işlmeci 35 dereceydi yanmadı ama işte şu sıvı soğutmada rgb yansa çok iyi olur yada argb
Ben yenş bilgisayar topladım ekran kartsız 105 tuttu korkuyorum 😀

Ekler

• 1000045435.webp
    1000045435.webp
    216.9 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261