Neler Yeni

Yardım Sıvı soğutucu önerisi

IATLASI

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
hava soğutma yeterli olur o işlemciye düzgün bişe alırsanız. işlemci değiştirmeyecekseniz hava soğutucu yeterli olur baya kasa fanları da yeterliydi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,072
İsim
Hacı

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al geç.
Bu performanslı çalışır mı yani ben pek anlamam da bunu alsam sıcaklık düşer mi serin bir şekilde çalışır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hava soğutma yeterli olur o işlemciye düzgün bişe alırsanız. işlemci değiştirmeyecekseniz hava soğutucu yeterli olur baya kasa fanları da yeterliydi
Hocam peki senin önerdiğin var mı ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,072
İsim
Hacı
Bu performanslı çalışır mı yani ben pek anlamam da bunu alsam sıcaklık düşer mi serin bir şekilde çalışır mı?

Serin çalışır. Oyunlarda 50-55 derecelere düşer sıcaklığın.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam
se224xt hava sogutma alabilirsiniz

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan

se224xt kullananlar memnundu hocam. o işlemci için sıvı soğutma okey alınabilir ama sıvı soğutmaların ömürleri daha kısa oluyor genel olarak. eğer gerçekten sıvı soğutma alcaksan düzgün bişe al kafan ağrımasın bütçen varsa 2000 civarı oluyor ortalama 2000 2500 veya bi hava soğutma al 2 tanede üste eksoz fan al üste kasanın baya serinletir diye düşünüyorum

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
arctic duo esports şaun şuan 1400 ama ara ara 1000 1050 lere düşüyor onuda alabilirsin o daha çok hoşuma gidiyor.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
se224xt kullananlar memnundu hocam. o işlemci için sıvı soğutma okey alınabilir ama sıvı soğutmaların ömürleri daha kısa oluyor genel olarak. eğer gerçekten sıvı soğutma alcaksan düzgün bişe al kafan ağrımasın bütçen varsa 2000 civarı oluyor ortalama 2000 2500 veya bi hava soğutma al 2 tanede üste eksoz fan al üste kasanın baya serinletir diye düşünüyorum
Yani se224xt alıp ve kasanın üst kısımlarına da fan mı takmamı söylüyorsunuz ? Öyle daha mı mantıklı olur

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Yani se224xt alıp ve kasanın üst kısımlarına da fan mı takmamı söylüyorsunuz ? Öyle daha mı mantıklı olur
üste fan takmasanda yeterli olur diye düşünüyorum. hocam şuan stok fanda kullanıyorsun sanırım. güzel bir hava soğutucu al. üstede kafam rahat olsun dersen 2 tanede fan al. almasan da olur normalde ama üsttekilerde iş görür özellikle yaz ayları. ama dediğim gibi üste almasanda olur. alırsan daha serin olur sadece. bide işlemci soğutucu takarken güzel bir de termal macun al

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
üste fan takmasanda yeterli olur diye düşünüyorum. hocam şuan stok fanda kullanıyorsun sanırım. güzel bir hava soğutucu al. üstede kafam rahat olsun dersen 2 tanede fan al. almasan da olur normalde ama üsttekilerde iş görür özellikle yaz ayları. ama dediğim gibi üste almasanda olur. alırsan daha serin olur sadece. bide işlemci soğutucu takarken güzel bir de termal macun al
benim kasanın üst kısmında sadece toz filtresi var üst kısmında fan yok, arka egzoz fanı var ve önde 3 tane fan var

kafam karıştı sıvı soğutucu mu alsam yoksa kule tipi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,676
Üyeler
168,479
Son üye
Santax
Top Bottom