Çözüldü✓ Sıvı soğutucunun devirdaim yapmaması

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,645
Merhabalar,

Gencer'den Deepcool LS720 almıştım.
Montajını kendim yaptığımda işlemciyi sogutmuyordu. 100 dereceyi goruyordu. Bilen birine götürdüm. Devirdaim yapmıyor dedi. Pompanin yanındaki iki borusu da sıcak ama radyatörun oradaki borular soğuktu. Kasanin tüm parçaları yeni. Sizce devirdaimi bozukmudur?

Garantiye gönder direkt

Bağlantılarını doğru yaptığına emin misin?
İşlemci temas noktasındaki jelatini de söktüğüne eminsin?
Vidalarını da iyi ve eşit sıktın?
Termal macunu az ya da çok sürmedin?

Tüm bunlara eminsen iade/değişim talep et

Bağlantılarını doğru yaptığına emin misin?
İşlemci temas noktasındaki jelatini de söktüğüne eminsin?
Vidalarını da iyi ve eşit sıktın?
Termal macunu az ya da çok sürmedin?

Tüm bunlara eminsen iade/değişim talep et
Hepsi tamam. Bilgisayarciya götürdüm. Kontrol etti. Bir sıkıntı yok dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bozuk çıkabiliyor mu ? Sıvı sogutucular

bazen pompa arızası olabiliyor evet ama bu şekilde yeni alınmış cihazın bozuk çıkması nadirdir. Pompanın kablosunu doğru taktığına eminsin değil mi ? Eğer her şey düzgün ve doğruysa garantiye gönder

bazen pompa arızası olabiliyor evet ama bu şekilde yeni alınmış cihazın bozuk çıkması nadirdir. Pompanın kablosunu doğru taktığına eminsin değil mi ? Eğer her şey düzgün ve doğruysa garantiye

Hersey tamam. Sıkıntı devirdaim de . Devirdaim yapmıyor. Bütün ısı pompada birikiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti kabul eder değilmi?

bazen pompa arızası olabiliyor evet ama bu şekilde yeni alınmış cihazın bozuk çıkması nadirdir. Pompanın kablosunu doğru taktığına eminsin değil mi ? Eğer her şey düzgün ve doğruysa garantiye gönder
Stok fan alıp çalıştırmayı denesem sıkıntı olurmu? Oyun falan oynamicam sadece sıkıntının sogutucuda olduğunu öğrenmek için. İşlemcim ryzen 7 7700x

radyatör ısınmıyorsa zaten sorun pompadadır. Stok soğutucu ile çalıştırabilirsin evet. Garanti kabul eder yeni aldıysanız sonuçta sizden kaynaklı bi durum yok

radyatör ısınmıyorsa zaten sorun pompadadır. Stok soğutucu ile çalıştırabilirsin evet. Garanti kabul eder yeni aldıysanız sonuçta sizden kaynaklı bi durum yokya

yarın stok fan alıp test edicem. Sorunsuz çalışırsa emin oluruz. Zaten garantiye versem 2-3 hafta sürer. stok fan ile idare ederim artık .

Geri