Neler Yeni

Sıvı soğutucuyu taktım ama bilgisayara güç gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
hayır ses var mı? görüntü yok tamam da örneğin masaüstü açılma sesi, usb tak çıkar sesi???
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer ses varsa sorunu ekran kartında arayacağız.
Bilgisayar açılırken bi tek ses geliyor ekrandan herhangi bir ses gelmiyor

Bilgisayar açılırken bi tek ses geliyor ekrandan herhangi bir ses gelmiyor
Ekranda paylaştığım görseldeki şey yazıyor daha sonra karanlık ekrana geçiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
birbirimizi anlamıyoruz. sence ekran kapalı da olsa görüntü olmasa da bilgisayar normal açılıp masaüstü gelmiş midir? bunu soruyorum. ses var mı? eğer ses varsa sorunun ekran kartındadır. eğer ses yoksa (yani bilgisayarın hiç bootlanmadığını düşünüyorsan) işlemcini söküp sokete düzgünce tekrar oturtmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
birbirimizi anlamıyoruz. sence ekran kapalı da olsa görüntü olmasa da bilgisayar normal açılıp masaüstü gelmiş midir? bunu soruyorum. ses var mı? eğer ses varsa sorunun ekran kartındadır. eğer ses yoksa (yani bilgisayarın hiç bootlanmadığını düşünüyorsan) işlemcini söküp sokete düzgünce tekrar oturtmalısın.
Anlıyorum demek istediğini hayır arka planda açılmıyor herhangi bir seste yok monitör kendini koruma moduna alıyor direkt

İşlemciyi özellikle kontrol ettim tam oturdu

Ekrandaki yazıyı çevirdim böyle diyor:

yanlış bir displayport sürümü ayarı ekranın boş olmasına neden olur. Böyle bir durumda monitörlerinizin displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun.

Son düzenleme:
Top Bottom