A ladım teşekürler bilginiz için incelicem bunuİlla sıvı soğutma alaacaksan https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html
bunu al bu daha iyi attığından ama bence hava soğutucu daha iyi olur masrafı yok al yıllarca kullan bozulma derdi yok.
Bumlarda kasada cok kaba duruyorbu bütçede hava soğutma daha iyi olur
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.trThermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucuwww.gaming.gen.tr
Bunları kasada köyü görüntü oluyor diye pek istemiyorumHocam al Pearless Assassin keyfine bak. Yük altında 55 dereceyi geçmiyor 7500f
işlemci nedir orta segment falansa kule tipi falan alın daha mantıklı. para açısından ziyade sıvı soğutmada pompa sorunu var, likitin kalitesi zamanla azalıyor.. belli bir ömrü var yaniAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum kullanan varmı ses yapıyormu cok ve birde soğutma olarak nasıl
performans görüntüden önemlidir hocam benceA ladım teşekürler bilginiz için incelicem bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bumlarda kasada cok kaba duruyor
Bunları kasada köyü görüntü oluyor diye pek istemiyorum
12400f intel bunu kullanıyorum kendi soğutucusu var üzerindeişlemci nedir orta segment falansa kule tipi falan alın daha mantıklı. para açısından ziyade sıvı soğutmada pompa sorunu var, likitin kalitesi zamanla azalıyor.. belli bir ömrü var yani
Yani tabikide doğru diyorsun o konuda görüntüde kötü olmadın diyorum yinedeperformans görüntüden önemlidir hocam bence
görüntü kötü değil baya şık duruyor yeni modeller bence12400f intel bunu kullanıyorum kendi soğutucusu var üzerinde
Yani tabikide doğru diyorsun o konuda görüntüde kötü olmadın diyorum yinede