Neler Yeni

Sivilce akne sorunları için ilaç önerisi

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Yüzümde oluşan siyah nokta yağ bezeleri ve uzun süredir olan sertleşmiş ve hiç bi şekilde sönmeyen bir sivilce var bi kere cildiyeye gittim sivex ve munderm jel verdi bide hap bunları kullandım fakat bir yararını görmedim. Sizin kullandığınız öneri yapabileceğiniz bir şeyler var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail
Aknetar diye bir ilaç var ama yan etkisi çok fazla eğer sivilce yüzünden psikolojin bozulmucaksa kullanmanı tavsiye etmem çok ciddi yan etkilere sahip benimde var sivilce ve fotoğraflarda bile sivilce izlerim çıkıyor ama önemsemiyorum sağlığım her şeyden önemli kullanan arkadaşlarım var çok ciddi yan etkilerle mağruz kaldı ama devam etti bebek gibi bi cilde sahip oldu ama değerimi orasını sen bileceksin

El-Turco

80+ Bronze
Yüzümde oluşan siyah nokta yağ bezeleri ve uzun süredir olan sertleşmiş ve hiç bi şekilde sönmeyen bir sivilce var bi kere cildiyeye gittim sivex ve munderm jel verdi bide hap bunları kullandım fakat bir yararını görmedim. Sizin kullandığınız öneri yapabileceğiniz bir şeyler var mı?
Bol su iç, gün içinde bolca yıka, bi de aktarda bi sabun vardı o baya iyiydi ve ek olarak hala çıkan sivilcelerime sudocrem diye bi krem var bebek pişik kremi onu kullanıyorum. Çok şişik sivilceler için de buz press yapıyorum günü kurtarıyor

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bol su iç, gün içinde bolca yıka, bi de aktarda bi sabun vardı o baya iyiydi ve ek olarak hala çıkan sivilcelerime sudocrem diye bi krem var bebek pişik kremi onu kullanıyorum. Çok şişik sivilceler için de buz press yapıyorum günü kurtarıyor
Hocam her gün buz pressmi yapıcaz ya bizim bu halimiz ne olacak? :)

Top Bottom