Neler Yeni

Sivilce izi için Altın İğne tedavisi

Mast

80+
roactuan (tam yazilisini bilmiom anladiniz siz) tedavim biteli 1 yila yakin oldu. Doktor gecen sene altin igne demisti izler icin o zmnlar musaitlik ona denk gelmedi. Simdi ise internetten baktim seanslar 3000 olmus , 4 seans demisti gecen sene bu senede maks 6 olur diye düşünüyorum. haliylen az parada degil. bu tur islemler devlet hastanesinde oluyor mu? olmuyorsa sizce ne yapılabilir?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
roactuan (tam yazilisini bilmiom anladiniz siz) tedavim biteli 1 yila yakin oldu. Doktor gecen sene altin igne demisti izler icin o zmnlar musaitlik ona denk gelmedi. Simdi ise internetten baktim seanslar 3000 olmus , 4 seans demisti gecen sene bu senede maks 6 olur diye düşünüyorum. haliylen az parada degil. bu tur islemler devlet hastanesinde oluyor mu? olmuyorsa sizce ne yapılabilir?
Devlet Hastanesin'de böyle bir tedavi olacağını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
devlet hastanesinde calısıyorum. böyle bir tedavi yok bildigim kadarıyla. Ama size doğal bir çözüm önereyim :

Günde 5 defa yüzünüzü soğuk suyla 3'er kez yıkayın. İnanın bana ben çok faydasını gördüm.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
20 bin aslında çok büyük bir para değil. Ama sivilce tedavisine değer mi bilmiyorum. Öğrenciyseniz daha büyük sıkıntı.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
aileme yük olmak istemedigimden ve suan da öğrenci olduğumdan haliylen bana fazla geliyor
Dermadan hiç anlamam ama şimdi şart değilse ileride yaptırırsın. İzlerden falan rahatsız oluyorsun muhtemelen ama çok kafaya takma bence. Bendeki çirkinliği anca yüz nakli kurtarır 😆.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Mast

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dermadan hiç anlamam ama şimdi şart değilse ileride yaptırırsın. İzlerden falan rahatsız oluyorsun muhtemelen ama çok kafaya takma bence. Bendeki çirkinliği anca yüz nakli kurtarır 😆.
yok hocam ne demek oyle ,, bakalim biraz daha araştiracagim

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
kanka bende aknetrident kullanıyorum sonradan sivilce geri çıkıyormu

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
%95 çıkmıyo diye biliyorum bende zoretenin kullanıyorum onun araştırmalarında öyle yazıyor
aga yüzüm baya kurudu randevuda bulamıyom ** ilaç bitti 4. aydayım yaaa nabıcam

Top Bottom