Neler Yeni

Sivilce izi için krem önerisi

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Arkadaşlar selam,
15 yaşındayım sivilcelerime hiçbir şey yapmama rağmen iz bırakıyor geçen ay doktora gidip 2 krem yazmıştı ama kremi sürdükçe sivilce izlerimin oluştuğunu fark ettim şimdi sivilce izi için krem almak istiyorum ama randevu bulunmuyor.
Sizin bana eczaneden vs. alabileceğim sivilce izi için var mı?
Bazı yerlerde madecassol önerdiklerini gördüm kullanıp etkisini gören var mı acaba?
Randevu alabilirsem Roaccutane yazdırmak istiyorum ayrıca herkes kesin çözüm demiş.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar selam,
15 yaşındayım sivilcelerime hiçbir şey yapmama rağmen iz bırakıyor geçen ay doktora gidip 2 krem yazmıştı ama kremi sürdükçe sivilce izlerimin oluştuğunu fark ettim şimdi sivilce izi için krem almak istiyorum ama randevu bulunmuyor.
Bazı yerlerde madecassol önerdiklerini gördüm kullanıp etkisini gören var mı acaba?
Randevu alabilirsem Roaccutane yazdırmak istiyorum ayrıca herkes kesin çözüm demiş.
@DOGANALPASLAN @bqrr0595

alex jensen

80+ Silver
madecassol

alex jensen

80+ Silver
Hocam 15 yaşındayım
Bu gece alabilirsem randevu alıp cildiyeye gidicem
Roaccutane yazmasını isticem sizce verirler mi ?
sivilce durumuna bağli ben 7 ay kullandım zor bir süreç seni bekliyor geşmş olsun sorularıno lursa cevaplarım en iyi çözüm roaccutane

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sivilce durumuna bağli ben 7 ay kullandım zor bir süreç seni bekliyor geşmş olsun sorularıno lursa cevaplarım en iyi çözüm roaccutane
Merhaba hocam
Randevu alabilirsem hemen gidip reçete olarak yazmasını isticem umarım yazar
Şuan acaba reçete olarak yazar mı yazmaz mı şüphe içerisindeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba hocam
Hocam bu arada kan tahlili vermem gerekiyormuş doğru mu ?

Merhaba hocam

Hocam bu arada özür dilerim çok soru soruyorum
mhrs'den randevu almaya çalışıyorum ama sadece cildiye var dermatolog yok cildiyeye alsam sorun olmaz değil mi ?

Son düzenleme:

alex jensen

80+ Silver
Merhaba hocam

Hocam bu arada özür dilerim çok soru soruyorum
mhrs'den randevu almaya çalışıyorum ama sadece cildiye var dermatolog yok cildiyeye alsam sorun olmaz değil mi ?
evet kan tahlili gerek

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar selam,
Sirke ile sivilcelerini temizleyebilirsin çok fazla sivilcen yoksa aşırı değilse dermatolog a gitmene gerek yok yaşın gereği sivilcelenme normal çok aşırı ise doktor sana önereceği birkaç krem olur onu kullanırsın reçetesiz sürdüm bitti kremlerden değiller. Cildiye ile dermatolog aynı şey.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Sirke ile sivilcelerini temizleyebilirsin çok fazla sivilcen yoksa aşırı değilse dermatolog a gitmene gerek yok yaşın gereği sivilcelenme normal çok aşırı ise doktor sana önereceği birkaç krem olur onu kullanırsın reçetesiz sürdüm bitti kremlerden değiller. Cildiye ile dermatolog aynı şey.
Hocam fazla sivilcem ve sivilce izim var diyebilirim ben sadece bu ilaç ağır bir ilaç belki önermez diye düşünmüştüm
Babamda aşırı derece de sivilce varmış ergenlik yıllarında ve genetik olduğunu düşünüyorum onun için önlem almak istiyorum.

Top Bottom