Neler Yeni

Sivilcelerden nasıl kurtulabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
16 yaşındayım ve suratımda fazlaca sivilce var bundan nasıl kurtulabilirim ilaçlı veya ilaçsız farketmez
çok fazla dert etmiyordum ama okuldakiler 31 yapma knk,günde kaç defa yapıyon gibi cümleler kuruyor ve bundan sonra rahatsız olmaya başladım

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
16 yaşındayım ve suratımda fazlaca sivilce var bundan nasıl kurtulabilirim ilaçlı veya ilaçsız farketmez
çok fazla dert etmiyordum ama okuldakiler 31 yapma knk,günde kaç defa yapıyon gibi cümleler kuruyor ve bundan sonra rahatsız olmaya başladım
Sokta var istersen dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

cildiyeye gittin mi gitmediysen git
Cleocin T Veriyorlar genelde bide kan ölcümü yapılıp yan etkisi olan bir ilaç varmıs onu ben almadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sokta var istersen dene
Kullandım bir faydası yok sadece cildi parlatıyor

cildiyeye gittin mi gitmediysen git
Gitmedim
Doktorlar genelde Roaccutane öneriyormuş bu ilacı yaz aylarında tavsiye etmiyorlar cildde iz bırakıyormuş

ASO7İA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Messi
hocam yüzünüzde çok fazla sivilce varsa ve diğer tüm ilaçları kullandıysanıztek çözüm roaccutane ben de kullanıyorum son aydayım yaşlaşık 6-7 ay sürüyor yan etkisi kişiden kişiye değişiyor bende sadece dudak kuruluğu oldu ama bazı arkadaşlarımda bel ağrısı falan da oldu çok fazla ve geçmeyen sivilceniz yoksa bu ilacı almayın ama öyleyse tek çözüm bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yüzünüzde çok fazla sivilce varsa ve diğer tüm ilaçları kullandıysanıztek çözüm roaccutane ben de kullanıyorum son aydayım yaşlaşık 6-7 ay sürüyor yan etkisi kişiden kişiye değişiyor bende sadece dudak kuruluğu oldu ama bazı arkadaşlarımda bel ağrısı falan da oldu çok fazla ve geçmeyen sivilceniz yoksa bu ilacı almayın ama öyleyse tek çözüm bu
Hocam genellikle çene ve alın bölgesinde var biri geçiyor arkasından 1 gün sonra 2-3 tane çıkıyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Gitmedim
Doktorlar genelde Roaccutane öneriyormuş bu ilacı yaz aylarında tavsiye etmiyorlar cildde iz bırakıyormuş
Hocam bana Cleocin T Verilmisti 2 kere, Onu Kullandınız mı?

ASO7İA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Messi
Hocam genellikle çene ve alın bölgesinde var biri geçiyor arkasından 1 gün sonra 2-3 tane çıkıyor
o kadar varsa kullanmayın bence benim yüzümün her yerinde vardı o yüzden kullandım yani sizde yan etkisi fazla olabilir roaccutenin başka bir hap ve krem veriyorlardı onu deneyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
o kadar varsa kullanmayın bence benim yüzümün her yerinde vardı o yüzden kullandım yani sizde yan etkisi fazla olabilir roaccutenin başka bir hap ve krem veriyorlardı onu deneyebilirsiniz
Hocam o bölgelerde mayın tarlası gibi

KlausM

80+ Silver
sana maturbasyon ne kadar günde derlerse annen gelmeyince yapıyom de

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

wosty'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru