Arkadaşlar Sivilcelerimden Kurtulmak İstiyorum Kullandığınız Yöntemler Varsa Yazarmısınız Şimdiden Teşekkürler
Yemiyorum SatenAbur cubur yemeyi kes genellikle onlar sivilce çıkartıyor![]()
Yemiyorum Saten![]()
Bu ilacı bende kullandım 7 ay kadar. Yan etkileri kişiden kişiye değişiyor bence. Senin bu yazdıklarının hiç biri bende olmadı mesela. Ama bu ilaç %100 işe yarıyor diyebiliriz.Ben ilaç kullandım. Sadece sırtımda 200e den fazla sivilce vardı. Artık uzanırken bile acı çekiyordum. İlaca başladım 6 ay sürdü tedavi. Şuan vücudumda herhangi bir sivilce yok ama şuanki aklım olsa o ilacı asla kullanmazdım. Uyku düzenim kalmadı, Eklem yerleri aşırı derecede ağırıyor. Ciddi anlamda üşengeç oluyorsun. İradene güveniyorsan cildiyeye başvurarak ilaca başlayabilirsin. Onun dışında süt, çikolata, abur cubur, yağlı şeyler vs. yememeni öneririm. Zaten o ilacı kullanırsna otomatikmen bunlar yasak olacak. İlacın ismi" roaccutane".
İradene güveniyorsan dedim zaten brom. İlacın yan etkileri intihara kadar sürüklüyor. Zaten ilacı kullanmadan önce size bir belge imzalatıp vücudun ilacı kaldırıp kaldırmıyacağını anlamak için kan tahlili yaptırıyorlar.Bu ilacı bende kullandım 7 ay kadar. Yan etkileri kişiden kişiye değişiyor bence. Senin bu yazdıklarının hiç biri bende olmadı mesela. Ama bu ilaç %100 işe yarıyor diyebiliriz.
Aynen öyle.İradene güveniyorsan dedim zaten brom. İlacın yan etkileri intihara kadar sürüklüyor. Zaten ilacı kullanmadan önce size bir belge imzalatıp vücudun ilacı kaldırıp kaldırmıyacağını anlamak için kan tahlili yaptırıyorlar.