Sivilcelerden nasıl Kurtulabilirim ?

Eren2639

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar Sivilcelerimden Kurtulmak İstiyorum Kullandığınız Yöntemler Varsa Yazarmısınız Şimdiden Teşekkürler

Yağlı şeyler çok tüketme sık sık yüzünü sabunla yıka benim vardı bunları yapınca azaldı

Ben ilaç kullandım. Sadece sırtımda 200e den fazla sivilce vardı. Artık uzanırken bile acı çekiyordum. İlaca başladım 6 ay sürdü tedavi. Şuan vücudumda herhangi bir sivilce yok ama şuanki aklım olsa o ilacı asla kullanmazdım. Uyku düzenim kalmadı, Eklem yerleri aşırı derecede ağırıyor. Ciddi anlamda üşengeç oluyorsun. İradene güveniyorsan cildiyeye başvurarak ilaca başlayabilirsin. Onun dışında süt, çikolata, abur cubur, yağlı şeyler vs. yememeni öneririm. Zaten o ilacı kullanırsna otomatikmen bunlar yasak olacak. İlacın ismi" roaccutane".

Hocam yüzünü sık sık sabunla yıka.Krem var sivilce için onu sür.tatile gideceksen denizde takıl tuzlu su yağ olmasını engeller ve temizler.1aya birşeyin kalmaz.Ve dokunma.yağlı yeme az ye.Elini yüzüne çok götürme.her saat başı yüzünü yıka mesela.

Ben ilaç kullandım. Sadece sırtımda 200e den fazla sivilce vardı. Artık uzanırken bile acı çekiyordum. İlaca başladım 6 ay sürdü tedavi. Şuan vücudumda herhangi bir sivilce yok ama şuanki aklım olsa o ilacı asla kullanmazdım. Uyku düzenim kalmadı, Eklem yerleri aşırı derecede ağırıyor. Ciddi anlamda üşengeç oluyorsun. İradene güveniyorsan cildiyeye başvurarak ilaca başlayabilirsin. Onun dışında süt, çikolata, abur cubur, yağlı şeyler vs. yememeni öneririm. Zaten o ilacı kullanırsna otomatikmen bunlar yasak olacak. İlacın ismi" roaccutane".
Bu ilacı bende kullandım 7 ay kadar. Yan etkileri kişiden kişiye değişiyor bence. Senin bu yazdıklarının hiç biri bende olmadı mesela. Ama bu ilaç %100 işe yarıyor diyebiliriz.

Ellerini sürekli yüzüne sürme, yağlı şeyler yeme, ben cips yiyorum 1 gün sonra yüzümde en az 2-3 sivilce çıkıyor hepsi de büyük oluyor

Bu ilacı bende kullandım 7 ay kadar. Yan etkileri kişiden kişiye değişiyor bence. Senin bu yazdıklarının hiç biri bende olmadı mesela. Ama bu ilaç %100 işe yarıyor diyebiliriz.
İradene güveniyorsan dedim zaten brom. İlacın yan etkileri intihara kadar sürüklüyor. Zaten ilacı kullanmadan önce size bir belge imzalatıp vücudun ilacı kaldırıp kaldırmıyacağını anlamak için kan tahlili yaptırıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri