Neler Yeni

sivrisinek ayağımı emerken öldürdüm, sıkıntı olur mu

wake up to reality

80+ Silver
Nedense aklıma takıldı
Ayağımı emiyordu vurdum öldü ama tam emerken öldürdüm. Benden kan emdiği hortumu ayağımda kalmış olabilir mi?
Var mı öyle bir ihtimal?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Nedense aklıma takıldı
Ayağımı emiyordu vurdum öldü ama tam emerken öldürdüm. Benden kan emdiği hortumu ayağımda kalmış olabilir mi?
Var mı öyle bir ihtimal?
1 aydır bende bunu düşünmeye başladım. Sanırım beynimiz biraz daha farklı çalışıyore.

wake up to reality

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 aydır bende bunu düşünmeye başladım. Sanırım beynimiz biraz daha farklı çalışıyore.
normalde kafaya takmam da vurduğum anda kan çıktı baya sineğin ölüsünden, yani benden baya bir kan emiyordu o sırada, ondan acaba hortumu emdiği kısmın içinde kalmış olabilir mi diye düşündüm

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
bunu düşünen bir tek ben olamam diyordum, haklıymışım :)

TamerKs

80+ Silver
Sivrisinekler iğneyi batırmadan önce uyuşturucu enjekte eder daha sonra kan almaya başlarlar, yarım saat sonra bir acı hissetmezsen bir şey olmamıştır muhtemelen.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Dostum vakum sisteminden dolayı o içeride kaldıysa bir süre sonra o kan oradan fışkıracaktır, zehirlenme ihtimalin yüksek.
Hortumlarda iy huylu bakteri nulunur ama vücut içi tepkimeden kötü huylu olup parazit bırakıp ölümüne %5-10 ihtimallede olsa yol açabilir.

Hiç bir şey olmaz merak etme şaka

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Şöyle düşün. Meyve suyu içerken bayıldın pipet içinde kaldı. Bi şey olur mu sence?

w.mert

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,190
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom