Neler Yeni

Telefon numaramı buldular sıkıntı olur mu?

Melisana

80+
karşı taraf da fake fotoğraf kullanıyordu ama beni kıza söyler de kız şikayet ederse sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki fotoğrafını kulllandığım kız türk değilse işlemler farklı olur mu? yani beni türk polisine mi şikayet etcek

Peki fotoğrafını kulllandığım kız türk değilse işlemler farklı olur mu? yani beni türk polisine mi şikayet etcek
Şuna cevap verebilecek yok mu

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
mahkemeye çıkan herkes ben yapmadım diyo ceza alır mı alsa bile mahkeme süreci çok uzun. ceza alsada 5 senenin altında ceza alırsa sabah giriyon akşam çıkıyorsun diye biliyorum infaz yasası var
hiçbir sonuc çıkmaz para cezası harici o da kızın fotoğrafını kullanmak ve veri gizliliğini aşmaktan dolayı

karşı taraf da fake fotoğraf kullanıyordu ama beni kıza söyler de kız şikayet ederse sıkıntı

Şuna cevap verebilecek yok mu
yabancı ise de seni avrupainsanhaklarımahkemesi ile yargılatabilir diyemem o tarafı bilmiyorum

Melisana

80+
hiçbir sonuc çıkmaz para cezası harici o da kızın fotoğrafını kullanmak ve veri gizliliğini aşmaktan dolayı

yabancı ise de seni avrupainsanhaklarımahkemesi ile yargılatabilir diyemem o tarafı bilmiyorum
reis uğraşır mı o kadar. bence uğraşmaz

sadece telefon numaramdan bana yazar söver felan bence

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Sitesi var direk hangi profile ait olduğu ve fotonun ta kendisi gözüküyor . Artı olarak telegramda numarayı gizlesende devlet seni isterse herşekilde bulur ve şunu çok merak ediyorum . Birisi senin fotolarını alıp kullansa hoşuna gidermiydi ? Kulllanmandaki amaç neydi ? Kendine özgüvenin yokmuydu da başkasına ait fotoğraflar kullandın ? Yoksa amacın troll falanmıydı . Troll için bile olsa böyle bir şey yapılmamalı . Sırf gülmek için yada kendini ön plana çıkarmak için şimdi de belkide kız seni soyacak bu benim fotomu kullandı izinsiz diyerek .
O sitenin mantığı söyle işliyor x bir kişinin fotoğraflarına bulacaksın takip etmediğin için normal olarak fotoğrafları göremiyorsun. Sonra O site x kişinin fotoğraflarına buluyor bunu hesabı hackleyerek yapmıyor senin girdiğin siteye x kisisini takip eden y kişisi O siteye girerek kendi bilgilerine O siteye veriyor bunu y kişisi bilerek yapmıyor O da başka bir kişiyi bulmaya girerken istemeden kendinde olan bilgileri veriyor kısacası x kisisine bulacağım diye hem kendinin ki hem de takip ettigin herkesin bilgilerini vermiş bulundun geçmiş olsun.

PffPanda

80+ Bronze
O sitenin mantığı söyle işliyor x bir kişinin fotoğraflarına bulacaksın takip etmediğin için normal olarak fotoğrafları göremiyorsun. Sonra O site x kişinin fotoğraflarına buluyor bunu hesabı hackleyerek yapmıyor senin girdiğin siteye x kisisini takip eden y kişisi O siteye girerek kendi bilgilerine O siteye veriyor bunu y kişisi bilerek yapmıyor O da başka bir kişiyi bulmaya girerken istemeden kendinde olan bilgileri veriyor kısacası x kisisine bulacağım diye hem kendinin ki hem de takip ettigin herkesin bilgilerini vermiş bulundun geçmiş olsun.
Dostum büyük ihtimalle p ile başlayan siteden bahsediyorsun orası evet dediğin şekilde havuz mantığında işliyor fakat benim girdiğim yer hesap bile istemiyor ama sen bilirsin :D . Konu sahibine geçmiş olsun asıl :D .

Melisana

80+
Dostum büyük ihtimalle p ile başlayan siteden bahsediyorsun orası evet dediğin şekilde havuz mantığında işliyor fakat benim girdiğim yer hesap bile istemiyor ama sen bilirsin :D . Konu sahibine geçmiş olsun asıl :D .
Hangi site anlamadım benimki p ile başlamıyor. ayrıca ne olur en fazla?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Başkasının fotoğrafını neden kullanırsın anlayamıyorum gerçekten.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Peki knk dediğin sitenin mantığı nedir anlatir misin

Top Bottom