Sivrisinek öldürmek günah mıdır?

Günahsa ben cehennemliğim o zaman.

Haram değil

Büyük günah kanks niye öldürdün ki?
Yazık degilmi hayvana
Eğer öbür dünya öldürdüğünüz sinek seni.
Hocam dalga konusu oldu soru. İnternete yazdığım vakit zararı olmayan böcekleri öldürmek günah yazıyordu. Hayvan beni ısırmamıştı direkt öldürmüştüm. O yüzden konuyu açtım.

adı üstünde konu dışı ayrıca internette tam cevabını bulamadığım için buraya yazdım.
Fare, sinek sivrisinek gibi hayvanlar direkt öldürülmemeli bunun yerine evden kovucu ilaç ve tedbirlere başvurmak daha doğrudur. Zararlı hayvanları öldürürken de kesinlikle eziyet verilmeden ve ateşe atılarak yakılmadan öldürülmelidir.

Saniyeler içinde buldum sen nasıl bulamadın anlamadım.

Hocam dalga konusu oldu soru. İnternete yazdığım vakit zararı olmayan böcekleri öldürmek günah yazıyordu. Hayvan beni ısırmamıştı direkt öldürmüştüm. O yüzden konuyu açtım.
Dostum cevabını 5 sn düşünerek bulabileceğin soruları niye soruyorsun .d

Sadece kendine sor, günahmı sence?

Fare, sinek sivrisinek gibi hayvanlar direkt öldürülmemeli bunun yerine evden kovucu ilaç ve tedbirlere başvurmak daha doğrudur. Zararlı hayvanları öldürürken de kesinlikle eziyet verilmeden ve ateşe atılarak yakılmadan öldürülmelidir.

Saniyeler içinde buldum sen nasıl bulamadın anlamadım.
Velev ki boş konu açmak istedim bu sizi neden ilgilendiriyor. Lütfen adam akıllı cevaplar verin. Ayrıca bilgin için sağ ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,965
Üyeler
174,947
Son üye
zalg10na
Geri