Saintes Maries
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,163
Konu başlıktaki gibi bilgisi tam olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Normalde öldürmem ancak dün gece ikide bir masamın üstüne konuyordu peçeteyle öldürdüm. Aklıma takıldı bugün konu açayım dedim.Günahsa ben cehennemliğim o zaman.
HayriKonu başlıktaki gibi bilgisi tam olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
hayri?Hayri
adı üstünde konu dışı ayrıca internette tam cevabını bulamadığım için buraya yazdım.Boş konu.
Google > "Sivrisinek öldürmek günah mıdır"
Hayır demek istedin sanırım. Teşekkürler.Hayri
Büyük günah kanks niye öldürdün ki?hayri?
Hocam dalga konusu oldu soru. İnternete yazdığım vakit zararı olmayan böcekleri öldürmek günah yazıyordu. Hayvan beni ısırmamıştı direkt öldürmüştüm. O yüzden konuyu açtım.Büyük günah kanks niye öldürdün ki?
Yazık degilmi hayvana
Eğer öbür dünya öldürdüğünüz sinek seni.
Fare, sinek sivrisinek gibi hayvanlar direkt öldürülmemeli bunun yerine evden kovucu ilaç ve tedbirlere başvurmak daha doğrudur. Zararlı hayvanları öldürürken de kesinlikle eziyet verilmeden ve ateşe atılarak yakılmadan öldürülmelidir.adı üstünde konu dışı ayrıca internette tam cevabını bulamadığım için buraya yazdım.
Dostum cevabını 5 sn düşünerek bulabileceğin soruları niye soruyorsun .dHocam dalga konusu oldu soru. İnternete yazdığım vakit zararı olmayan böcekleri öldürmek günah yazıyordu. Hayvan beni ısırmamıştı direkt öldürmüştüm. O yüzden konuyu açtım.
Velev ki boş konu açmak istedim bu sizi neden ilgilendiriyor. Lütfen adam akıllı cevaplar verin. Ayrıca bilgin için sağ ol.Fare, sinek sivrisinek gibi hayvanlar direkt öldürülmemeli bunun yerine evden kovucu ilaç ve tedbirlere başvurmak daha doğrudur. Zararlı hayvanları öldürürken de kesinlikle eziyet verilmeden ve ateşe atılarak yakılmadan öldürülmelidir.
Saniyeler içinde buldum sen nasıl bulamadın anlamadım.