Neler Yeni

Yardım Sivrisinekler için alet önerisi

pendragon

80+ Bronze
Yazlık yerde yaşıyorum yazın inanılmaz sinek oluyor geceleri çok rahatsız edici daha şimdiden başladı kısacası ne alabilirim ne işe yarar marketlerde satılan sinek ilaçları bi işe yaramıyor

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
mavi elektrikli ışık :)

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Sidar Özel
Yazlık yerde yaşıyorum yazın inanılmaz sinek oluyor geceleri çok rahatsız edici daha şimdiden başladı kısacası ne alabilirim ne işe yarar marketlerde satılan sinek ilaçları bi işe yaramıyor
Raid likid li sinek vs savar makine mavi ışık

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Raid likit ve türevleri ortamda sivrisineklerin insanları bulmasına engel olur ve sersemletir , tavanda duvarda sefil sefil yatarlar. Öldürücü değildir.
Mavi ışık , led ışık vs sivrisinekleri kendine çekmez. Sadece uv (ultraviyole) ışık sivrisineği kendine çeker o da insan sağlığına zararlıdır bilinçli kullanılması gerekir ve piyasada bulunması zordur , pahalıdır. Piyasada satılan led mavi ya da mor %99'u sivrisinek için alınıyorsa çöp işe yaramaz üründür. Diğer uçan canlılar için ne olduğunun önemi yok ışık olsun kendine çeker karasinek , kelebek vs.
Sivrisinek için ilaçlama yapmanızı tavsiye ederim.
Dış ortam için Bayer Solfac Ec 50 (Duvar-seramik-mermer-kenar köşeler-yağmur suyunun değmeyeceği yıkanmayan her yer. Ev dışı)
İç ortam için Bayer K-Othrine Sc50 (Süpürgelik - duvar - doğrama içlerine uygulamak mantıklıdır.)
Solfac ec 50 ciddi bir koku yayar solunmaması gerekir , kısa sürede bile öksürük yapıyor. Eldiven ve maske kullanılması önemli.
Doğru uygulanan dozaj ve ilaçlamayla 3 aya kadar kafanızı rahat ettirecektir. Kolaylıklar.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
UV Cızz sivrisinek öldürücü baya etkili.
Ben markette görmüştüm. Isıtıcıya benziyordu yukarıda asılıydı.
Çat pat bişeyler patlatıyordu. Geldim aradım internette meğerse sivrisinekleri öldürüyormuş anladım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Harbi yaz geliyor artık. Bir kaç tane Raid alıp depolamak şart. Yoksa her yıl ki gibi uykuyu zehir edip her yerimizi ısırır namussuzlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom