Neler Yeni

SİYAH EKRAN HATASI.

madara85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Engin Kuruca
arkadaşlar merhaba.

genel olarak bir şeyleri kapatırken sürekli siyah ekran hatası alıyorum. Özellikle Knight onlineyi kapatırken ve PC yi kapatırken bu sorunu yaşıyorum. kapattıktan sonra siyah ekran geliyor mouse imleci (ok) ekranın tam ortasına sabitleniyor ve pc 30-60 saniye boyunca hiç bir komuta tepki vermiyor fakat arkada bulunan her türlü uygulama vs çalışıyor(örneğin: youtube den bir video açıyorum siyah hatası mevcutken video arkada sorunsuz devam ediyor.)
çok yol denedim(explorer sil tekrar çalıştır driveler ve oyun ile mevcut pc çözünürlüğü eşitleme, düşürme vs.) fakat çözüm bulamadım bazı yabancı kaynaklara dahi göz attım bir kaç yol buldum fakat anlatımlar ingilizce olduğu için deneyemedim.
bu konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi? aksi takdirde pcyi camdan aşağı atacağım :) şimdiden herkese teşekkürler.

bileşenleri merak edip onların üstünden yorum veya yönlendirme yapacak olan arkadaşlar için;
i5 650, 9800gt 1gb 256bit, intel h55(esonic) anakart, kingston 8gb(4x4) ram, turbox 300w psu. Lg 17'' 75MHz 8ms monitör. ek olarak win7 pro yüklü.

- ekte yardımcı bir görsel mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,803
Üyeler
166,835
Son üye
Mahir1
Top Bottom