Çözüldü✓ Siyah ekran ve donma sorunları

script

80+
Reaksiyon skoru
1
Ekran kartım asus rx580 güncellemeler yapıldı.
Bios güncel.
İşlemci ryzen 5 2600x termal macun değişimi yapıldı ısı sorunu yok.
Ekran kartında da ısı sorunu yok.
Farkettiğim bir detay var donma anında görev yöneticisini açınca sistem düzeliyor ve anlık cpu kullanımını %90 hatta %100 gördüğüm oluyor fakat herhangi bir ısı sıçraması yaşamıyor en fazla 60 derece görüyor.

Ekran kartım asus rx580 güncellemeler yapıldı.
Bios güncel.
İşlemci ryzen 5 2600x termal macun değişimi yapıldı ısı sorunu yok.
Ekran kartında da ısı sorunu yok.
Farkettiğim bir detay var donma anında görev yöneticisini açınca sistem düzeliyor ve anlık cpu kullanımını %90 hatta %100 gördüğüm oluyor fakat herhangi bir ısı sıçraması yaşamıyor en fazla 60 derece görüyor.
bi program acıkken mi bakıyorsun öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hıcbırsey acık degılken oyle yapıyorsa virüs girmiştir belki

HW monitörden ısıyı kontrol ediyorum ve görev yöneticisini kapatıp donma anına geldiğinde yine kontrol ediyorum bir sıçrama yapmıyor ama görev yöneticisini açtığım anda cpu kullanımı %90 dan normal değerine doğru iniyor.

HW monitörden ısıyı kontrol ediyorum ve görev yöneticisini kapatıp donma anına geldiğinde yine kontrol ediyorum bir sıçrama yapmıyor ama görev yöneticisini açtığım anda cpu kullanımı %90 dan normal değerine doğru iniyor.
kvrt den detaylı tarama yapın virüs vardır büyük ihtimal durduk yere işlemci kullanmaz o kadar yük

bakın birsey bulmuyorsa formatı deneyin birde

kvrt den detaylı tarama yapın virüs vardır büyük ihtimal durduk yere işlemci kullanmaz o kadar yük

bakın birsey bulmuyorsa formatı deneyin birde
Trojen bulundu ve başka şeylerde buldu ben daha yeni format attığım için şüphelenmemiştim kralsın. Şimdi test edecem şuan temizledikten sonra ana ekranda bir donma olmadı oyun testi sonrası da siyah ekran yemezsem tamamdır.

Oyun testi de iyi geçti şimdilik problem yok teşekkür ediyorum tekrardan kralsın

Geri