Siyah veya beyaz mousepad önerisi

Yiğit kaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
mousepad arıyorum ama masam biraz küçük o yüzden ilk önemli olan şey masama uyması mousepadin ayrıca monitör ayağının altına girse sıkıntı çıkar mı telefonumdaki uygulamayla ölçtüm alanımı doğruluğu aşağı yukarı doğrudur herhalde beyaz veya siyah arıyorum beyaz kirlenir diyende var siz kendi düşüncenize göre önerin belirli bir bütçem yok ama mousepade bir mouse parası vermekte istemiyorum şimdiden öneriler için teşekkür ederim ya sadece mouseye yetecek kadar alırım yada masamın boyutuna uygun klavyemin altına gidecek kadarda alabilirim mousepad güzelse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölçüler aşağı yukarı bu şekilde

Şu üstteki çizgi az yamuk olmuş takmayın fazla 25x25 çokmu küçük olur acaba veya oyun için yetermi olur mu

Ekler

• IMG_2353.jpeg
    IMG_2353.jpeg
    207.2 KB · Hit: 33

beyaz rengini severek kullanıyordum ama büyük gelebilir

beyaz rengini severek kullanıyordum ama büyük gelebilir
galiba büyük ama güzel gözüküyor acaba monitörün altına falan gelse bu sıkıntı olurmu veya yetermi alanım 900x900x4 mm diyor tam olarak kaç cm ye kaç cm olarak hesaplamam lazım

Monitörün sadece ayaklarını alırsa rahatsız edebilir ama monitörün tamamı sığarsa bence okey, 90cm genişlik, 40 cm uzunluk, kalınlık 4mm

Evde mezura varsa onunla ölç yoksa başka boyutlarda mouse pad bakman daha iyi olabilir, alacağın mouse pad sadece monitörün ayaklarına denk gelirse rahatsız edeceğinden eminim. beni eder yani. Ya da çok büyük bir şey alacaksın, monitörüde deskmatin üzerine koyacaksın

Monitörün sadece ayaklarını alırsa rahatsız edebilir ama monitörün tamamı sığarsa bence okey, 90cm genişlik, 40 cm uzunluk, kalınlık 4mm
Tamam bakıcam teşekkür ederim

mousepad arıyorum ama masam biraz küçük o yüzden ilk önemli olan şey masama uyması mousepadin ayrıca monitör ayağının altına girse sıkıntı çıkar mı telefonumdaki uygulamayla ölçtüm alanımı doğruluğu aşağı yukarı doğrudur herhalde beyaz veya siyah arıyorum beyaz kirlenir diyende var siz kendi düşüncenize göre önerin belirli bir bütçem yok ama mousepade bir mouse parası vermekte istemiyorum şimdiden öneriler için teşekkür ederim ya sadece mouseye yetecek kadar alırım yada masamın boyutuna uygun klavyemin altına gidecek kadarda alabilirim mousepad güzelse

Şu üstteki çizgi az yamuk olmuş takmayın fazla 25x25 çokmu küçük olur acaba veya oyun için yetermi olur mu
yeni olarak kasanın altına mousepadi koyarsam yaklaşık 50x50 alanım oluyor onun içinde öneri alabilirim

Son düzenleme:

Geri