Neler Yeni

Siyahtan başka bir şey giyememek.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mahmut-Yılmaz
sürekli siyah renk giyiyorum. başka renk giydiğimde çok rahatsız hissediyorum bunun nedeni ne olabilir?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre siyah
siyahı sevmek yakşıtırmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
...
Alışmamış olmak. Kendinize yakışan farklı renk kıyafet giyin, birkaç güne alışırsınız.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Güzel renklerle bir sürü farklı farklı kombin yaparsan o zaman siyahtan başka şeyler de giymeye başlarsın. Basit başlamak istiyorsan en sade direkt krem, mavi ve beyaz gibi renkler var.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
slm
En başlıkla bütçe olabilir Siyah bütün renklerle uyumlu olur bunu siyah alayım içine başka renk alırım der diğer ürünü de siyah alırsın. 1 tam takım alt üst renkli ürün tercih et örneğin kahverengi kaban içine bej kazak içine beyaz tişört alta da kişisel tercih kahverengi pantolon veya siyah pantolon ayakkabı tercihi pantolon kahveyse beyaz olabilir ama siyahsa ayakkabı da kahverengi veya siyah olması göze daha çok hitap edebilir bu şekilde kendine alt üst 1 kombin oluştur en basitinden yaz ayı için bile beyaz tişört mavi kot pantolon altına beyaz air force 1 gibi klasikleşmiş ama basit bir tarz bile yeterli olur denemekten vazgeçme paranı bir kere hepsini alıp giyebilecek kadar biriktir gerisi hallolacağını düşünüyorum.
Zaten farklı bir renk denediğinde senin siyaha alışmışlığını bilen insanlar sendeki farkı görecek ve zaten seni seven insanların sana karşı olabilecek ufak bir iltifatı bile ilgini çekecektir en azından denediğime pişman değilim diyebilirsin.

MufasaBoss

80+ Bronze
sürekli siyah renk giyiyorum. başka renk giydiğimde çok rahatsız hissediyorum bunun nedeni ne olabilir?
Siyah Diyince Aklıma Acun Ilıcalı Geliyor
v2balksz-1_1631695735.jpg

• Hahaha
Reaksiyonlar: memz

CharlesPolat

80+ Bronze
Adam olan siyah giyer ne öyle yok kremmiş yok bejmiş top musunuz beyler hayır varsa öyle bir şey söyleyin de bilelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,348
Üyeler
168,284
Son üye
Haresdd
Top Bottom