Neler Yeni

Siz nasıl bıraktınız?

SnareEcho

80+ Silver
Hahahahaha sen yokken biz vardık ne anlatıyon
Bende daha eski olmanız bişe değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şimdi biri buraya bir bırakma rehberi yapsa olur mu? Belki bana da yarar. Daha az önce istemeden baktım. Ama yani açık falan değildi kimse o kadar değil. En azından azıcık bakmayı da bırakayım. Yoksa geleceğimden korkuyorum.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Bende daha eski olmanız bişe değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şimdi biri buraya bir bırakma rehberi yapsa olur mu? Belki bana da yarar. Daha az önce istemeden baktım. Ama yani açık falan değildi kimse o kadar değil. En azından azıcık bakmayı da bırakayım. Yoksa geleceğimden korkuyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayatın gerçekleri vardır döneme göre ayak uydurmak lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mastürbasyonu insani bir ihtiyaçtır ve uygun olarak yapılırsa fiziksel olarak zararı da yoktur ama +18 videolar evlendiğiniz zaman eşinizle olan cinselliğinizi olumsuz bir şekilde etkiler çünkü +18 videolar gerçek değildir filmden ibarettir ve gerçek cinsellikle çok farklıdır. Bu yüzden +18 videolar izlemeyi bırakmanızı tavsiye ederim nasıl bırakılacağı ise kişinin kendi iradesine ve çevresine bağlıdır.
Fazlası ciddi zarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom