Siz olsanız hangi Anakartı alırsınız?

MSI almak daha mantıklı. Ben Gigabyte önermiyorum monitör harici

ucuz olanı al geç markaya para verme :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En uygun modeli al geç gerek yok 6 k vermeye
markayla alakası yok msi da wifi ve bluetooth yongaları var gigabyte da yok.

markayla alakası yok msi da wifi ve bluetooth yongaları var gigabyte da yok.
çokta büyük eksiklik değil :D 3600 3700 tl normal b650 sırf wifi ve bülütüt için 3 4k mı vercem

Anakart olarak Gigabyte en iyi anakartlardan diyebilirim fiyat performans açısından ama B650M DS3H için bu fiyat biraz yüksek geldi herkes 3.700 TL'ye aldıktan sonra. 5.200'ün üstüne 800 TL, 1000 TL eklenip daha iyi anakartlar bulunabilir.

çokta büyük eksiklik değil :D 3600 3700 TL normal b650 sırf wifi ve bülütüt için 3 4k mı vercem
hocam sana göre değil belki ona göre önemli bir kriter bunu bilemezsin :D biz farkını söyleyelim de alıp almamak ona kalsın :)

hocam sana göre değil belki ona göre önemli bir kriter bunu bilemezsin :D biz farkını söyleyelim de alıp almamak ona kalsın :)
Kimse için akıl karı değildir emin ol parası cebine batiyorsa orası ayrı hiçbir önemi yok wifi ve Bluetooth un 3700 nerde 6 6500 nerde

Kimse için akıl karı değildir emin ol parası cebine batiyorsa orası ayrı hiçbir önemi yok wifi ve Bluetooth un 3700 nerde 6 6500 nerde
ben bu 2 ürünü sorduğu için bunlar özelinde değerlendirdim. Farklı model de önerin derse amenna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri