Neler Yeni

Siz Önlem Gibi bir şey Gördünüz mü Sınavlarda? (Düzenlendi)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?

2. Gün düzenlemesi: Bugün öğretmen masasındaki dezenfektan da yoktu, bizi öldürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar

Son düzenleme:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?
Aynı Bizde dezenfektan da yoktu. Korona olup sınava girsem kimsenin ruhu duymazdı net.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Bugün girdim sanırsın plajdayim tek moralimi yükselten sınavlar iyi geçti

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
malesef bendede böyleydi

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
1615212415610.png

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıralarda 1 kişilik yerler vardı yani 30 kişi yerine 15 kişi vardı. Ama okul çıkışı ve koridorlar hariç.
Mesafe kuralı 0.
Bizim sınıfta da o şekildeydi ama ne fayda işte, koridorlarda maskelerini çıkarıp konuşanlar mı dersin, birbirlerine sarılanlar mı dersin...

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
yazık günah ya bu kadar ucuzmu insan canı.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
okulun kapısından girdim bahçe karmakarışıktı sosyal mesafe yoktu zar zor okula girdim kapının önünde öğretmen bile yoktu ateş kontrolü dahi yapılmadı elime dezenfektan dökeyim dedim oda dezenfektan değil suydu zaten tarih berbat geçti kendimi iyi hissetmiyorum bu akşamki tarafsız bilmem ne programında olmayan eğitim sistemini övecek ve kendi kafasında kurduğu gerçeklik payı olmayan cümleler kuracak adım gibide eminim zaten skandal yaşadı pinterestden foto alıp bunu biz yaptık diye paylaşıp hemen 1 gün sonra o tweet silmiş tabi öğrenciler kaçırırmı :D kim bilir daha neler olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,578
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu