mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
10940x ITOPYA'da gözüktü sizce devamıyla beraber 10980xe gelir mi?
1000 dolar 10980xe bu fiyat yurtdışından geldiğinden normal olabilir. Ama konumuz ITOPYA.Güvenilir mi bilmiyorum ama Nova Bilgisayar'da var imiş
INTEL i9 10980XE Extreme Edition 3.0-4.6 Ghz, 18 Çekirdek 165W, 256GB RAM destek
INTEL Core i9 10980XE Extreme Edition, 10980XE Extreme Edition, INTEL i9 10980XE, Core i9 10980XE, ÝÞLEMCÝ,fiyatý ve özellikleriwww.novabilgisayar.com
İtopya'ya da gelir bence.
Ama konumuz ITOPYA.
İtopya'ya da gelir bence.
Gelse de alınmaz. 3950x'den daha iyi olabilir ama çok fark yok. Ayrıca arada 250 dolar fark var :dArayıp sorun bence. Direkt “Ne zaman geliyor?” diyin. Seve seve yardımcı olurlar. Bencelere sencelere de kalmazsınız.
Valla o kadar yüksek bütçelerde artık 250 doların da lafı olmaz. Adam gözünü karartmış en tepe seviye son kullanıcı işlemcisi alacak, umrunda bile olmaz AMD.Gelse de alınmaz. 3950x'den daha iyi olabilir ama çok fark yok. Ayrıca arada 250 dolar fark var :d
Peki 9.nesilin X nesilinden iyi olması? :d Intel kafa güzel. S ibresinden mi acaba?Şahsen artık bu işlemciyi alınacak bir işlemci gibi görmüyorum, 1 yıllık gibi.
Testlerde Ryzen 9 3950X bile geçiyor onu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Intel Core i9 10980XE processor review (Page 8)
In this article, we'll review the all-new 18-core Core i9 10980XE from Intel. Despite many announcements, this is the most versatile (in cores) HEDT processor for the consumer market from intel, th...www.guru3d.com
Render olarak daha düşük gözüküyor ama FPS testlerinde 5-10 fps daha önde gibi gözüküyor.Valla o kadar yüksek bütçelerde artık 250 doların da lafı olmaz. Adam gözünü karartmış en tepe seviye son kullanıcı işlemcisi alacak, umrunda bile olmaz AMD.
İyi de 8 çekirdek 16 thread'lik mainstream işlemcisini 18 çekirdek 36 thread'lik enthusiast işlemcisi ile karşılaştırman biraz saçma.Peki 9.nesilin X nesilinden iyi olması? :d Intel kafa güzel. S ibresinden mi acaba?
Benim beyin yandı yaw mainstream ne entujıqwje ne :dİyi de 8 çekirdek 16 thread'lik mainstream işlemcisini 18 çekirdek 36 thread'lik enthusiast işlemcisi ile karşılaştırman biraz saçma.
Çoklu çekirdekte de i9 10980XE tokatlıyor? Buna ne demeli?
Platform bunlar.Benim beyin yandı yaw mainstream ne entujıqwje ne :d
Oha bu nasıl oluyor laŞahsen artık bu işlemciyi alınacak bir işlemci gibi görmüyorum, 1 yıllık gibi.
Testlerde Ryzen 9 3950X bile geçiyor onu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Intel Core i9 10980XE processor review (Page 8)
In this article, we'll review the all-new 18-core Core i9 10980XE from Intel. Despite many announcements, this is the most versatile (in cores) HEDT processor for the consumer market from intel, th...www.guru3d.com