Neler Yeni

Öneri Sizce 400 ₺ Bütçede Hangi Klavye Alınmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Caesar
Selamlar.Bu konuda oldukça fazla seçimimiz var ama alma potansiyelim olanları belirteyim.Liste şu şekilde:

1-G213 Prodigy(Kendisi farem ile takım olur ama mekanik değil)
2-Trust Gxt 890 Cada(Oldukça uygun fiyatlı fakat tuş sökücü yok,temizlemesi zor bir mekanik klavye)
3-Cooler Master Mk110(Yine uygun fiyat,GERÇEKTEN yarı mekanik bir klavye fakat tepkime süresi kötü ve USB 1.1 kullanıyor)
4-Rampage Kb-R91 Ultimate(Su geçirmez,örgü ve altın uç kablo,optik switch gibi özellikler sunuyor fakat çoğu forumda Rampage sevilmiyor)
5-Gamepower Saber RGB(Kesinlikle son tercih edeceğim klavye çünkü aşırı derecede bir yay sesi geliyor fakat yine de mekanik)

Bu ürünler arasında kaldım.Rastgele sıraladım,önemli olan parantez içindeki yorumlarım.Bunlar arasından en iyi olduğunu düşündüğünüzü söylerseniz güzel olur.Son olarak haziran ayında Trust markasının yeni klavyesi Scarr çıkacak.İsterseniz ona da siteden bakıp "kardeşim bu iyiymiş sen en iyisi yeni Trust klavyeyi bekle" diyebilirsiniz.iyi forumlar dilerim.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ben rampage tercih ederdim. Yine de sen bilirsin

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Trust Cada eski bir klavye ve yüksek tepkime süresi var bu siteden de görebileceğin gibi 5 ms gibi fazla bir değer. Onu önermem. Saber çok pavyon gibi onu da önermem yay sesi de cabası fakat pavyon seviyorsan al. G213 hiç önermem o fiyata asla membran alınmaz. K55 de aynı şey o fiyata yarı mekanik membran asla almam. Bu fiyata mekanik alacak ien mk110 alma derim. Rampage almak çok kötü diyenlere takılma, almadan konuşuyorlar. Özelliklerine göre en iyisi açık ara Rampage.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Furkan Mamak
Selamlar.Bu konuda oldukça fazla seçimimiz var ama alma potansiyelim olanları belirteyim.Liste şu şekilde:

2-Trust Gxt 890 Cada(Oldukça uygun fiyatlı fakat tuş sökücü yok,temizlemesi zor bir mekanik klavye)
3-Cooler Master Mk110(Yine uygun fiyat,GERÇEKTEN yarı mekanik bir klavye fakat tepkime süresi kötü ve USB 1.1 kullanıyor)
4-Rampage Kb-R91 Ultimate(Su geçirmez,örgü ve altın uç kablo,optik switch gibi özellikler sunuyor fakat çoğu forumda Rampage sevilmiyor)
5-Gamepower Saber RGB(Kesinlikle son tercih edeceğim klavye çünkü aşırı derecede bir yay sesi geliyor fakat yine de mekanik)

Bu ürünler arasında kaldım.Rastgele sıraladım,önemli olan parantez içindeki yorumlarım.Bunlar arasından en iyi olduğunu düşündüğünüzü söylerseniz güzel olur.Son olarak haziran ayında Trust markasının yeni klavyesi Scarr çıkacak.İsterseniz ona da siteden bakıp "kardeşim bu iyiymiş sen en iyisi yeni Trust klavyeyi bekle" diyebilirsiniz.iyi forumlar dilerim.
Benim tercihim Trust Gxt 890 Cada dan yana olurdua ama başka bir klavye alıcak olsam o Rampage Hydra R6 olurdu.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bence g213

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bu arada Rampage Hydra R6 ya da bakabilirsin.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence rampage dostum

YavuzMT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Yavuz Selim MUTLU
Instagram
yvzslm_mutlu

philips spk8614

Top Bottom