Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,426
- İsim
- Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba 11. sınıfa geçeceğim fakat ne arkadaşım var ne de başka bir şey ki bu zaten beni açığa geçme konusuna itiyor çünkü orada canım sıkılacak ve ben her türlü telefona bakacağım e yakalanıncada uğraş derdi ile falan onun dışında biraz gerginliğim var ve görmek istemediğim 1 insan var tabi aynı yere düşersek idare edeceğiz ama neyse şimdi çalışma alışaknlığım ise pek iyi değil normalde okulda başarılı dersleri sıkı takip eden biriyim hatta bu yıl dershaneyede gideceğim ama işte çalışma alışkanlığım yok aslında kendimi zorlarım çalışırım bir şekilde fakat okuldaki kadar etkili olacağını sanmıyorum nede olsa video ile ilerlemeye çalışacağım ve canım çok sıkılacak ama istersem okula ayak uydururum ( böyle dedim ama muhtemelen ders notlarını vs. satın alacağım konu anlatımı vs. zaten derslerde soru çözmüyoruz son hafta sınava çalışma vs. hayatımız hep böyleydi )
ayrıca ailevi meselede var annem ile babam kesinlikle karşı olurlar işte evde oyun oynarsın cart curt yapamazsın sen falan ama gerçekten derslere önem veren birisiyim notlarım düşmesin diyede elimden geleni yaparım peki sizce ne yapsam zaten geçirtmeyecekler muhtemelen ama genede sormak istedim ( sayısalcıyım bu arada )
ayrıca ailevi meselede var annem ile babam kesinlikle karşı olurlar işte evde oyun oynarsın cart curt yapamazsın sen falan ama gerçekten derslere önem veren birisiyim notlarım düşmesin diyede elimden geleni yaparım peki sizce ne yapsam zaten geçirtmeyecekler muhtemelen ama genede sormak istedim ( sayısalcıyım bu arada )