verecek olan benim hocam zaten bu sizi ilgilendirmiyor ben sadece bu bantta alınır mı onu sordum.başka kulaklık yoksa bu alınacak zatenBir kulaklığa 2000TL vermek tartışılır. Oyuncu kulaklığı falan olsa neyse ama normal silikonlu kulak içi kulaklık.
Verecek olan sensin ama 2000TL ye değmez, anlatılmak istenileni yanlış anlamışsınverecek olan benim hocam zaten bu sizi ilgilendirmiyor ben sadece bu bantta alınır mı onu sordum.başka kulaklık yoksa bu alınacak zaten
kulak içi, olarak değer ama kulak içi olmayan daha iyi tercihler var (daha iyi active noice cancelling özelliği olan kulaklık var mı onu bilmiyorum)airpods pro şuanda alınır mı sizce? bende var kardeşim de istiyor daha iyi active noice cancelling özelliği olan kulaklık var mıdır?
bence değer, hiç kulağına takıp gürültü engelleyiciyi veya geçirgenliği aktif ettiniz mi?Verecek olan sensin ama 2000TL ye değmez, anlatılmak istenileni yanlış anlamışsın
Bildiğin terslemiş :dVerecek olan sensin ama 2000TL ye değmez, anlatılmak istenileni yanlış anlamışsın
Evet kullandım ama sadece şov içinbence değer, hiç kulağına takıp gürültü engelleyiciyi veya geçirgenliği aktif ettiniz mi?
bende şov olsun diye alayım ozaman tşkler cevapların içinEvet kullandım ama sadece şov için
Bu özellik için 2000TL verilmez. Ayrıca gürültü engelleyici açıldığında rahatsız oluyor insan, yani en azından ben.
Boş paran varsa harcayabilirsin, para harcamak için en iyi yöntem apple almaktırbende şov olsun diye alayım ozaman tşkler cevapların için
neden böyle söylüyorsun, iphone almak boş para harcamak mıdır mesela?Boş paran varsa harcayabilirsin, para harcamak için en iyi yöntem apple almaktır