Neler Yeni

Sizce Airpods Pro Alınır mı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
En f/p denilen iphone 11 bile 8BİN TL fiyatta 720p lcd ekran kullanıyor ahahhaha
ürünün tek - özelliğini söyledin :) başka ne diyebilirsiniz? örnek veriyorum bu telefonun işlemcisi apple'ın en güclü 2. islemcisi, ona rağmen tüm android işlemcilerinin çok üstünde?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünün tek - özelliğini söyledin :) başka ne diyebilirsiniz? örnek veriyorum bu telefonun işlemcisi apple'ın en güclü 2. islemcisi, ona rağmen tüm android işlemcilerinin çok üstünde?
ama diyorsanki 2k ekranlı telefonda bir video çekerken bile kasılırım, ısınırım o zaman sen bilirsin

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
720p ve lcd ekran olması yetiyor. Ayrıca snapdragon islemcilere bakmanı öneririm. Apple her zaman kazıktır.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Burası yine apple ve android fanboylarının tartışma mekanına dönücek gibi bir his var içimde. Arkadaşlar parası var, yok, alıyor, almıyor gerek yok kimseye laf anlatmaya, işine karışmaya. Paran varsa alınır dostum.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
720p ve lcd ekran olması yetiyor. Ayrıca snapdragon islemcilere bakmanı öneririm. Apple her zaman kazıktır.
önceki telefonumda sd835 vardı zaten neyin nolduğunu biliyorum, 4klık bir videoyu 1080p yaparken 15 dakika sürüyordu :D şimdi 3,4 dakika

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
önceki telefonumda sd835 vardı zaten neyin nolduğunu biliyorum, 4klık bir videoyu 1080p yaparken 15 dakika sürüyordu :D şimdi 3,4 dakika
Önceki telefonun ne?

Burası yine apple ve android fanboylarının tartışma mekanına dönücek gibi bir his var içimde. Arkadaşlar parası var, yok, alıyor, almıyor gerek yok kimseye laf anlatmaya, işine karışmaya. Paran varsa alınır dostum.
Ben Android fanboyu falan değilim. Sadece Apple ın aynı özellikteki telefonları daha pahalıya sattığını ve kazık olduğunu söylüyorum.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
Önceki telefonun ne?

Ben Android fanboyu falan değilim. Sadece Apple ın aynı özellikteki telefonları daha pahalıya sattığını ve kazık olduğunu söylüyorum.
xperia xz1 önceki telefonum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Önceki telefonun ne?

Ben genelleme yaptım lafım sizlere değildi. Apple konusunda haklısınız fakat bu olay anlatarak çözülebilecek bir olay değil maalesef. Çok yaşadım. Markaya para verildiğini iki tarafta biliyor ve bunun için satılıyor zaten. O yüzden hiç laf anlatmaya uğraşmaya bile gerek yok. :)

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bence verilmez.bence hiçbir blutooth özelligine sahip kulaklıklıga para verilmez.yanlış bilmiyorsam patlama riski var.bende aldım çakma birtane airpods kullanmadım neredeyse hiç.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
güzel kaliteli bir kulaklık ama parasına deyeceğeni düşünmüyorum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Arkadaşım kullanıyor, çok memnun. Benimde deneme fırsatım oldu, ses kalitesi bir Beats studio 3 olmasa da çok güzel. + ları beatse göre çok fazla. Uygulamasıdır vs.

Eğer kulaküstü düşünüyorsanız tavsiye ederim. Airpods'u başka bir arkadaşımda denemiştim, pro olmayanı. Evet ses kalitesi, mikrofonu aramalarda çok daha iyi ama şarkı kalitesi olarak beni tatmin etmemişti.

Top Bottom