- Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır mı hata mı ettim diye sormadım sizce nasıldır diye soruyorumZaten satın almışsın. Satın almadan önce sorman gerekiyordu. Şimdi ne diyelim sana?
alınır mı hata mı ettim diye sormadım sizce nasıldır diye soruyorumZaten satın almışsın. Satın almadan önce sorman gerekiyordu. Şimdi ne diyelim sana?
alınır mı hata mı ettim diye sormadım sizce nasıldır diye soruyorum
çok uçuk değil ,parça kalitesi göz önünde bulundurulunca normal24-25k gibi bir şeye mal oldu
kasa olarakda buna karar verdim deepcoolun psu suna baya kötüm var bunu bugun sipariş geçeceğim kartın sığacağını umuyorum kasayaParça kalitesi iyi, fiyatı da fena sayılmaz bence mantıksız bir parça yok. Kasa ve PSU'yu da netleştir hocam güle güle kullanırsın inş.
RAM çift kanal 2x8 mi yoksa tek slot 16GB mi AMD'de çift slot önerilir genelde malum.
kasa olarakda buna karar verdim deepcoolun psu suna baya kötüm var bunu bugun sipariş geçeceğim kartın sığacağını umuyorum kasaya
VENTO VG20A Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG20A Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG20A-650W ITOPYA'dawww.itopya.com
psu ile beraber bir şey arıyorum doğrusu bütçeyi çok sıkmnadanŞuna da bir bak derim AeroCool Beam
Bu parçalara göre normal bence. Hazır sistem alsan 7 k karın olurmuş ama parçalar böyle iyi olmazdı tabi24-25k gibi bir şeye mal oldu
birde bu vento kasaya sığar mı kjart pek emin olamadım var mıdır bir bilginizŞuna da bir bak derim AeroCool Beam
ona da pek kar denmezdi bence tasarruf olurduBu parçalara göre normal bence. Hazır sistem alsan 7 k karın olurmuş ama parçalar böyle iyi olmazdı tabi