Neler Yeni

Sizce Alınır mı am4 için

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anakart değiştirmek çok saçma olur. AM5 geçmeyeceksen anakart kalsın. Bu arada sıvı soğutma alma sakın o işlemciye Peerless Assain daha iyi. Hem Peerless Assain 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi performans verir, daha sessizdir, daha uzun ömürlüdür hem de daha ucuz (bazı 360mm soğutucularla da kapışır)

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart değiştirmek çok saçma olur. AM5 geçmeyeceksen anakart kalsın. Bu arada sıvı soğutma alma sakın o işlemciye Peerless Assain daha iyi. Hem Peerless Assain 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi performans verir, daha sessizdir, daha uzun ömürlüdür hem de daha ucuz
hocam ama win11 kuramiyorum secure boot açamiyorum servis hakım biti garantisi biti direk kendini kapatiyor anakart korkutuyor o yüzden beni ramlerim xmp açıncada sorun oluyor 1500 TL'ye alıcısı hazır ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart değiştirmek çok saçma olur. AM5 geçmeyeceksen anakart kalsın. Bu arada sıvı soğutma alma sakın o işlemciye Peerless Assain daha iyi. Hem Peerless Assain 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi performans verir, daha sessizdir, daha uzun ömürlüdür hem de daha ucuz (bazı 360mm soğutucularla da kapışır)
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bundan bahsediyorsunuz dimi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam ama win11 kuramiyorum secure boot açamiyorum servis hakım biti garantisi biti direk kendini kapatiyor anakart korkutuyor o yüzden beni ramlerim xmp açıncada sorun oluyor 1500 TL'ye alıcısı hazır ama
Bunları ilk mesajda söyleseydin keşke :) dediklerin anakarttan mı emin değilim ama içinden öyle geçiyorsa değiştir

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
Bunları ilk mesajda söyleseydin keşke :) dediklerin anakarttan mı emin değilim ama içinden öyle geçiyorsa değiştir
secure boot olayı 2 kere başıma geldi servise giti sıfırlandı geldi ama bu sanki performans dusuruyor gibi hissediyorum fpsım düşük normalde millet daha iyi fpsler aliyor anakart psikolojimi bozdu senin önerin nedir

Shourd

80+ Gold
secure boot olayı 2 kere başıma geldi servise giti sıfırlandı geldi ama bu sanki performans dusuruyor gibi hissediyorum fpsım düşük normalde millet daha iyi fpsler aliyor anakart psikolojimi bozdu senin önerin nedir
tanıdığın birinden veya deneyebileceğin bir yerden dene bi anakartı değişip sorun devam ediyormu öğren eğer öyle olduğunu düşünüyorsan değişebilirsin bu arada o soğutucu mantıklı olur ryzen 5 7600 le bile güzel gider

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
tanıdığın birinden veya deneyebileceğin bir yerden dene bi anakartı değişip sorun devam ediyormu öğren eğer öyle olduğunu düşünüyorsan değişebilirsin bu arada o soğutucu mantıklı olur ryzen 5 7600 le bile güzel gider
ama bu anakartın indirmi şuan çok iyi normalde 5600 tl suan 3600 tl yani okadar çıkamam şuan mantıklımı ona karar vermem gerekiyor kasamda ATX kasa sığar yani anakart atx çünkü

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Emirhan
b450m s2h var am5 geçecektim bütçeyi aşiyor sence bunu alıp birde sıvı soğutma takıp sistemi daha iyi hale getirmekmi manıtıklı olur normal fan ile kullaniyorum
ryzen 5 5600
rx 6600 xt
Dediğiniz sorunlardan ötürü başka bir anakarta geçebilirsiniz hocam attığınız model de güzel soğutucu olarakta şunu öneririm 5 5600 için fazlasıyla yeterli

Shourd

80+ Gold
Dediğiniz sorunlardan ötürü başka bir anakarta geçebilirsiniz hocam attığınız model de güzel soğutucu olarakta şunu öneririm 5 5600 için fazlasıyla yeterli

onun yerine x123 duo modelide alınabilinir

ama bu anakartın indirmi şuan çok iyi normalde 5600 tl suan 3600 tl yani okadar çıkamam şuan mantıklımı ona karar vermem gerekiyor kasamda ATX kasa sığar yani anakart atx çünkü
o zaman alabilirsiniz dediğniz sorunlar sebebiyle

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
onun yerine x123 duo modelide alınabilinir

o zaman alabilirsiniz dediğniz sorunlar sebebiyle
bu kasaya sığar dımı emin olalımda sorun olmasın :)

Top Bottom