Neler Yeni

Çözüldü✓ Sizce AMD mi? Nvidia mı?

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Birçok yerde amd al diyen gördüm bi o kadarda amd alma çok sorunu var oyun oynican ztn sadece çok uğraştırır dedileri. şuan elimde 4070 var sizce amd mi? nvidiamı?

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
paran varsa nvidia :kizginpeepo:

Grande Terim

80+ Silver
Nvidia alıp 1-2 yıl sonra kart değiştirirsin amd alırsan çok daha uzun yıllar kullanırsın vram açısından

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Para hiç önemli değil aga birçok yer performans açısından iyi falan diyo ama amd ye güvenesim gelmiyo.
yazılımsal olarak nvidia daha iyi daha stabil zaten 4070 in var . Düşük bütçede AMD daha iyi oluyor performans açısından oyunlarda

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
hocam benim nvidia takıntım var bana göre nvidia amd ile arasında yüksek fiyat farkı da olsa DLSS olsun RTX olsun fazlasıyla iyi özellikler amd tarafında dlss yerine fsr var ama dediğm gibi nvidia bana göre daha iyi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,185
İsim
uwu
F/p ve VRAM ise AMD
Rtx ve rendersa Nvidia

Şahsen AMD ile Nvidia aynı fiyat aynı vramsa nvidiayi seçerim çünkü cuds çekirdekleri bazı konuda çok yardımcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılımsal olarak nvidia daha iyi daha stabil zaten 4070 in var . Düşük bütçede AMD daha iyi oluyor performans açısından oyunlarda
Bn olsam rx7900xt alirim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam benim nvidia takıntım var bana göre nvidia amd ile arasında yüksek fiyat farkı da olsa DLSS olsun RTX olsun fazlasıyla iyi özellikler amd tarafında dlss yerine fsr var ama dediğm gibi nvidia bana göre daha iyi
Dlss 3.0 rakibi yok :kizginpeepo:

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birçok yere söledim bu şekilde yok amd kötü diyosan aptalsın ölesin böylesin 4070 e göre çok daya iyi amd kartlar var gibi yorumlar aldım kafam çok karışık gerçekten

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Dlss 3.0 rakibi yok :kizginpeepo:
dlss 3.0 zaten çok önde bir teknoloji fakat amd sever arkadaşlar amd tarafında da fsr var diye belirticeklerini bildiğim için ben ekliyim dedim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Birçok yere söledim bu şekilde yok amd kötü diyosan aptalsın ölesin böylesin 4070 e göre çok daya iyi amd kartlar var gibi yorumlar aldım kafam çok karışık gerçekten
AMD de kötü bir kart değil ama RTX DLSS tercih ederim şahsen güncellemeler daha stabil dedim gibi forumdayız burda bir sürü konu açılıyor AMD ekran kartları hakkında ...

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
NVIDIA'nın DLSS'sini çok övüyorlar. Ben internetteki videolar dışında görmedim. Şu an alacak olsam yine Sapphire RX 6700 XT alırım. AMD olması da yetmiyor. Sapphire olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,168
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom