Sizce araba fiyatları ne olacak

Spermman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
2. el araba aymayı düşünüyoruz ama fiyatlar berbat. Sizce daha nekadar devam eder bu artış. Yılbaşında 0 a yeni vergiler gelirmi sizce.

2. el araba aymayı düşünüyoruz ama fiyatlar berbat. Sizce daha nekadar devam eder bu artış. Yılbaşında 0 a yeni vergiler gelirmi sizce.
Ekonomist adam yeni vergilerle göz doldurmaya devam edecek bence, siz en iyisi seçime yakın araba alın.

Şuan da vergi dilimi yeni değişti sıfır arabalara zam geldi yılbaşında birde ötv gelirse iyice uçar gider arabalar
Çok acilse alın daha da kolay kolay araba bulamazsınız

2017 aralıkta max 28 binde iken tucson 2016 aralık çıkışlı elite paket aracımı aldım kazası falan yoktu tertemiz araç bugünü değerinde 300bin tl gibi fiyatlar -10/+10 bin bandında ayrıca tramerli hali ile tampon değişti onarım gördü ayrıca yeni kaza yaptım onun onarımı ile birlikte bu değerdeyken ben kendimi zorlasam kredi çeksen belki aynısını alamam kardeşim avrupa bizi kıskanıyor yol köprü havalimanı daha önemli olmazsa olmaz özellikle tünel.

Bu ay gelecek zam biliniyordu lakin söylenti maksimum 20bin tl oynar civarındaydı Fiat Egea Cross en dolusu 266binden 322bine çıktı. Kasım zammı için ara küçük bir zam asıl yılbaşından sonra çok oynayacak fiyatlar diyorlardı yılbaşı sonrasını siz düşünün. Malum ülkemiz fırsatçılar mekanı olduğundan 2.el fiyatları uçacaktır artış trendi böyle devam eder. Paranız varsa beyaz dizel otomatik bir araba alıp koyun bence.
Bu arada Reuters'a konuşan yetkililer önümüzdeki bazı vergi indirimleri olabileceğinden bahsetmiş ama büyük kumar olur onu beklemek ve ayrıca kur artışı devam ederse vergiler bile önünü kesemez.

Geri