Neler Yeni

Sizce arkadaş olmalı mıyım?(foto attı)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
böyle bişe oldumu biz ilk mesajdan engeli koyuyoruz sen rahat ol fotoya felan gerek yok :giggle:
Anlık parasını kaptıranlar herkes bir değil gerçi onlarda hiç araştırmıyorlar

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Draq123
Anlık parasını kaptıranlar herkes bir değil gerçi onlarda hiç araştırmıyorlar
Bu forumda böyle bi olayda para kaptırcak insan olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tur guide sizmisiniz sarah filan felan zaten direk yapmacık olduğu belli oluyor

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Donald
görüntülü konuş

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
1720555222677.png

Daha varda şarj bitiyor int çekmiyor

Gerçek değil hesap ayıyor girmem için zorluyor benim tek amacım fotoğraf almak bu sayede gerçek sananlar fotoları görür(başka numarayla yazdığında)
Hocam, durum nasıl? Şu anda biri bana yazdı ve ‘rehber sandım’ dedi. (Senin ki gibi) Olayı tam olarak nasıl geçirdiğini merak ediyorum. Sonrasında neler oldu? Durum hakkında bilgi verirsen sevinirim. Çünkü tanışma kısmına geldiğimizde önce 1 satırlık bir cümle yazdı, sonra 5-6 satırlık bir metni 2-3 saniye arayla gönderdi, kopyala-yapıştır gibi bir durum oldu. Bir aydınlanma yaşadım anlayacağın...

FurkanIIy

80+ Bronze
Tur rehberi misiniz yalanını bir türlü bitiremediler arkadaş. Bugüne kadar onlarca kişi mesaj attı, bana şu şehri gezdirir misin tur rehberi misin diye

Tur rehberi misiniz yalanını bir türlü bitiremediler arkadaş. Bugüne kadar onlarca kişi mesaj attı, bana şu şehri gezdirir misin tur rehberi misin diye
Evet, aynı şekilde 'Türkiye'ye gelmek istiyorum ama kimseyi tanımıyorum' gibi bir duygu sömürüsü yapmaya çalıştı... Ama kapak fotoğrafını Google Lens ile arattım, hiçbir sonuç çıkmadı. Fotoğraf gerçek gibi görünüyor, ama yine de şüpheli. Sence ne yapmalıyım? Biraz eğlenmek istiyorum Hintli abimizle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,077
Üyeler
170,467
Son üye
CleanSidewalk
Top Bottom