Arkadaşlar merhaba, bugün size bir olaydan bahsetmek istiyorum biz Discordda 3 arkadaştık çok sağlam arkadaştık, sanal arkadaştık ama gerçek gibiydi. Neyse bu dediğim olay geçtiğimiz Haziran'da gerçekleşti 3 arkadaştan biri beni diğer 2 arkadaşa karşı doldurmuş benim haberim yok biraz saf biriyimdir yok işte o şöyle şu böyle gel biz engelleyelim onu ikimiz arkadaş olalım felan. Neyse zaten dediğim arkadaşlar panelciydi insanları tehdit ediyorlardı bilgileriyle bende bu yaptıklarının çok yanlış olduğunu söyledim bana güldüler haaa eziiik felan neyse işte biz 2 arkadaş onlarla kavga ettik sonra beni onlara karşı dolduran arkadaşım gitmiş barışmış anneme küfür ettiler ilerdeki karıma çocuklarıma sövdüler bende bunların önceden bana verdikleri telefon numaraları var sizce ne yapmalıyım dava için uğraşsam uğraştığıma değmeyecek kısacası kendileri bir oldular benim bütün değerlerime sövdüler diğer arkadaş beni kışkırtıp onlarla kavga ettiğimden sizce bunların elimde bulunan telefon numaralarını ne yapayım beni dışladılar tam bir ergenler.